Tatăl lui Răzvan Burleanu recunoște că a jucat în meciuri aranjate: „Cred că sunt vreo 50 pe puțin! Nu aveam de ales” VIDEO EXCLUSIV

Robert Zanfir / 25.01.2022, 20:07
Tatăl lui Răzvan Burleanu recunoște că a jucat în meciuri aranjate: „Cred că sunt vreo 50 pe puțin! Nu aveam de ales” VIDEO EXCLUSIV

Gheorghe Burleanu a vorbit la Playsport Live despre mandatele lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF. Fostul fotbalist a recunoscut că a jucat în multe meciuri aranjate.

Unul dintre obiectivele declarate din mandatele lui Răzvan Burleanu a fost eradicarea „blaturilor”. Omul numărul 1 de la FRF este susținut, la nivel declarativ, și de tatăl său. Fostul fotbalist Gheorghe Burleanu a dezvăluit că a jucat în multe partide cu rezultatul dinainte știut.

Tatăl lui Răzvan Burleanu recunoște că a jucat în meciuri aranjate: „Cred că sunt vreo 50 pe puțin! Nu aveam de ales”

Gheorghe Burleanu spune că mandatul actualului președinte al FRF este cu mult mai curat decât cel al lui Mircea Sandu. Tatăl președintelui FRF a dezvăluit la Playsport Live că fiul său intenționează să mai candideze o dată la șefia FRF.

„Haideți să ne amintim în mandatele lui Mircea Sandu cum se dirijau rezultatele și cum este acum. De ce nu se juca la pariuri atunci? Pentru că se știau rezultatele dinainte.

De ce nu mă întrebați câte blaturi am făcut? Din 350 și ceva de meciuri, cred că am vreo 50 pe puțin în care am jucat în blaturi. Nu aveam de ales. Ordinul venea din altă parte. Erau oameni care trăgeau sforile, păpușarii. Nu avem de ales.

Singurul meci în care nu am făcut blat a fost când i-am bătut pe Dinamo la București și a luat Steaua campionatul.

Mai era puțin și se întuneca și nu se mai termina meciul. Suporterii Bacăului au spus, când mai erau 7 etape, că, gata, nu mai retrogradăm. Iar eu am spus: «abia acum retrogradăm!» Și așa a fost”, a dezvăluit Gheorghe Burleanu la Playsport Live.

Despre obiectivul impus lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a fost numit oficial la cârma echipei naționale. Răzvan Burleanu i-a impus ca obiectiv primul loc în Liga Națiunilor și calificarea la Euro 2024.

„Îmi doresc din tot sufletul, presupun că și Federația și Edi își doresc același lucru. Eu sunt totuși optimist și cred că vom scoate capul și noi în Europa. Avem această generație bună și mai vin din urmă.

Infrastructură contează enorm. Uitați-vă la Ungaria. Dacă au ajuns să facă stadioane în România, iar noi nu suntem în stare să facem o pistă de atletism?”, a declarat Gheorghe Burleanu la Playsport Live.

Chimia Mărășești, FCM Bacău, Unirea Focșani, CS Târgoviște, FC Olt, Ceahlăul Piatra Neamț sunt echipele pentru care a jucat Gheorghe Burleanu de-a lungul carierei.

(Dacă Răzvan Burleanu are legături cu serviciile secrete – n.r.) Nu, sub nicio formă. Doar eu pot fi acuzat de așa ceva, pentru ca am foarte mulți prieteni care lucrează în Ministerul de Interne.
Gheorghe Burleanu, la Playsport Live