Tatăl ministrului Eduard Novak, la un pas de moarte! Membrul guvernului a dezvăluit totul

Moldoveanu Camelia 20.10.2021, 17:25
Tatăl ministrului Eduard Novak, la un pas de moarte! Membrul guvernului a dezvăluit totul

Eduard Novak a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare despre perioada dificilă pe care a traversat-o familia lui. Ministrul Tineretului și Sportului a fost la un pas să rămână fără tată după ce și-a pierdut bunica cu puțin timp în urmă. Mesajul membrului guvernului pentru cei care nu cred în Covid-19.

Eduard Novak: „Pe tata l-am salvat în ultima secundă”

Ministrul Tineretului și Sportului se află în Ungaria, acolo unde restricțiile contra Covid-19 au fost ridicate deoarece populația a înțeles că trebuie să se vaccineze. Atmosfera liniștită și lipsită de restricții i-a dat de gândit lui Eduard Novak și a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a recunoscut că părinții lui au fost contra vaccinului. Din nefericire, virusul a fost necruțător și a lovit familia ciclistului paralimpic.

Sunt în Ungaria de câteva zile, aici oamenii trăiesc liber, fără măşti. Sunt îngrozit de cazurile din România, ce multe sunt, câţi oameni mor. Nu înţeleg care este problema acasă. Încă văd în social media atâta promovare la nevaccinare, ar trebui să se gândească puţin câtă daună fac..Sincer şi părinţii mei au fost contra vaccin, bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă, şi mama mea a trecut prin boală puţin mai uşor. Ce e la noi este foarte grav.

De ce nu am putea trăi liniştiţi şi fără măşti? De ce trebuie să credem că ne pun vreun cip în noi? E dureros să vezi ştirile, e dezastru. Iar suntem pe ultmul loc cu Bulgaria. Aici, în Ungaria, la 60 la sută nu poartă nimeni mască. De ce trebuie să trăim cu frică, în loc să ne vaccinăm şi să ajungem să murim? Cât mai trebuie să aşteptăm? Credeţi că domnul Arafat poate vaccina pe toată lumea din ţară?

Puţină responsabilitate. Vă rog, nu ştiu dacă acest mesaj ajunge la cinci oameni, care nu o să moară, atunci e bine. Vorbiţi cu prietenii, cu familiile, să se vaccineze. Îmi pare rău. Sper să fie mai bine”, se arată în mesajul lui Novak de pe Facebook.

Medalie de argint la Jocurile Paralimpice

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a ocupat locul al XI-lea, în proba de contratimp 1.000 de metri, categoriile de dizabilitate C4-5, din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo.

El a fost cronometrat cu timpul de un minut, şase secunde şi 918 miimi. La acest timp s-a aplicat un coeficient de 98,91 la sută, astfel că Novak (categoria de dizabilitate C4) a contat în clasament cu 1:07.655.

Actual ministru al Tineretului şi Sportului, Novak l-a întâlnit în marea finală pe slovacul Jozef Metelka. Acestuia din urmă i-a revenit medalia de aur. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat columbianul Diego German Duenas. El a obținut medalia de bronz.

Inquam Photos / George Călin

Urmăriți Playsport.ro și pe