Tătărușanu a scăpat de COVID-19 și revine în echipa lui Milan chiar înainte de meciurile capitale

Olteanu Ștefan / 12.01.2022, 15:26

Clubul AC Milan a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că portarul Ciprian Tătărușanu s-a vindecat de Covid-19. Goalkeeperul de 35 de ani fusese depistat pozitiv la începutul acestui an și plasat în izolare la domiciliu. Din fericire, starea de sănătate a lui Tătărușanu a fost una bună și nu au fost complicații.

Ciprian Tătărușanu s-a vindecat de Covid-19

În primele zile ale anului 2022, Ciprian Tătărușanu a primit vestea că are Covid-19. În urma unei testări pe care și-a efectuat-o personal, la domiciliu, goalkeeperul român a ieșit pozitiv. El a continuat să stea în carantină, în timp ce locul său de pe banca de rezerve a lui AC Milan a fost luat de tânărul Lapo Nava (17 ani).
Din fericire, Ciprian Tătărușanu a primit, miercuri, vestea că s-a vindecat complet și se poate alătura din nou lotului pregătit de Stefano Pioli.

AC Milan informează că portarul Ciprian Tătăruşanu a fost testat negativ pentru Covid-19. Jucătorul este vindecat şi este disponibil pentru antrenamentul de astăzi”, a transmis clubul milanez.

Revenirea lui Tătărușanu la antrenamentele echipei este o veste foarte bună pentru Pioli, deoarece pe AC Milan o așteaptă câteva partide foarte dificile. În următoarele trei etape din Serie A, „rossonerii” vor primi vizita lui Juventus și vor merge în deplasare la rivala Inter pentru celebrul „Derby della Madonnina”.

Mike Maignan (26 de ani) este titularul de drept din poarta Milanului, însă în eventualitatea în care se va accidenta, lucru care s-a mai întâmplat în acest sezon, Ciprian Tătărușanu este pregătit să îi ia locul. De altfel, în cele 12 meciuri pe care le-a jucat în acest sezon, Tătărușanu i-a cucerit pe fanii italieni.

Tătărușanu ar putea pleca de la AC Milan la finalul acestui sezon

Ciprian Tătărușanu a semnat cu AC Milan în septembrie 2020, când italienii l-au transferat dela Olympique Lyon în schimbul a un milion de euro.
Actuala sa înțelegere mai este valabilă până în iunie 2023, când va avea deja vârsta de 37 de ani. Cu toate acestea, publicația notiziemilan.it a scris în urmă cu o lună că Tătărușanu va cere să fie vândut în vara aceasta, deoarece își dorește să joace mai mult în ultimii ani ai carierei.
600.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Tătărușanu, potrivit Transfermarkt. În finalul anului 2020, el și-a anunțat retragerea de la echipa națională, pentru care a adunat 73 de apariții.

Juventus, Inter și AC Milan se luptă pentru un titular de la FC Barcelona! De ce depinde mutarea.