Tavi Popescu e din nou pe val! Plecarea lui Dică a descătușat ”perla” lui Becali: ”Pintilii mi-a dat încredere!”

Bordei Radu 13.11.2022, 23:58
Tavi Popescu e din nou pe val! Plecarea lui Dică a descătușat ”perla” lui Becali: ”Pintilii mi-a dat încredere!”

Tavi Popescu a renăscut în ultimele două meciuri. Doar o umbră a jucătorului din sezonul trecut până acum, decarul vicecampioanei a „explodat” cu Rapid, iar acum a continuat forma foarte bună și cu Craiova lui Mititelu. Mijlocașul a explicat care este secretul revenirii sale.

Tavi Popescu, un alt jucător după plecarea lui Dică. Secretul stă la Pintilii

Perla lui Gigi Becali a avut parte de un sezon cu mult sub așteptări și și-a pierdut și locul de titular. Nicolae Dică a făcut tot posibilul să îl facă să își redescopere forma, dar nu a avut succes. Ce nu au putut Petrea și Dică, a făcut Mihai Pintilii. Antrenorul interimar a găsit cheița lui Popescu. Acesta a marcat un gol frumos cu Rapid și a jucat foarte bine în derby. Iar în Bănie a recidivat cu alt gol și altă prestație solidă.

„Vrem să fim cât mai sus, ca atunci când pornește play-off-ul să avem o șansă bună la campionat. Nu mă supăr că merg la naționala de tineret, este o bucurie oricum să joci pentru România. Sper să ajung în lotul mare să ajut pentru Euro. Îi mulțumesc lui Pintilii, mi-a dat mai multă încredere. Cred că aveam de un meci cum a fost cu Rapid să mă descătușez, sper să o țin tot așa. Filip și Pintilii mi-au spus că voi marca și azi, aș vrea să rămână”, a spus autorul primului gol al FCSB-ului, la Craiova.

Tavi și-a demonstrat valoarea, doar că avea nevoie să îi regăsească încrederea să arate ca sezonul trecut. Trebuie să crească frumos, să avem încredere, la fel trebuie procedat și cu Miculescu și cu Ianis Stoica. Să avem răbdare cu ei. Acest meci era unul în care aveam nevoie mare de puncte, era foarte important, a precizat Mihai Pintilii

Dawa a lămurit conflictul cu Dică. „A fost doar o neînțelegere, suntem și noi oameni”

Fundașul a marcat al 5-lea său gol în acest sezon și a fost fericit după succesul din Bănie. Dawa a ținut să lămurească și ce s-a întâmplat între el și fostul antrenor. Cei doi ar fi avut un conflict înainte de meciul cu „U” Cluj.

Nu a fost nicio ceartă, doar o discuție în contradictoriu. Nu este vorba de niciun conflict, chiar am avut o relație bună. Astfel de discuții apar și la echipe mari, este ceva normal în fotbal. Până la urmă suntem oameni și noi. Nu am fost lipsit de respect, doar nu am fost de acord cu ceva, am comentat în franceză. El nu a înțeles și a crezut că l-am criticat, dar nu a fost cazul, a punctat Dawa