Țeapă de zeci de mii de euro primită de Elena Chiriac din partea omului ei de suflet. Declarațiile arată suferința prin care trece sportiva

Gheorghiu Dan / 11.07.2022, 22:01
Țeapă de zeci de mii de euro primită de Elena Chiriac din partea omului ei de suflet. Declarațiile arată suferința prin care trece sportiva

Elena Chiriac (20 de ani), multiplă campioană națională la Taekwondo și fostă finalistă la Survivor România, a luat o țeapă de zeci de mii de euro din partea omului ei de suflet. Sportiva a povestit cum s-a întâmplat totul și a descris dezamăgirea pe care a simțit-o.

„E dureros. Simt că am pierdut un prieten”. Țeapă de zeci de mii de euro primită de Elena Chiriac din partea omului ei de suflet

Înainte de a face spectacol la Survivor România, unde a ajuns în marea finală, Elena Chiriac a bifat ultimul act și la un alt concurs televizat, Ferma, competiție din care a ieșit cu o țeapă de zeci de mii de euro din partea omului ei de suflet.

La fel ca la Survivor, Elena Chiriac a ajuns, în anul 2020, în finala show-ului Ferma, de pe PRO TV. Atunci, adversarul ei a fost Augustin Viziru, actor cu care a legat și o strânsă relație de prietenie pe parcursul competiției.

Cei doi s-au înțeles precum doi frați și asta s-a putut observa inclusiv după ce marea finală a fost tranșată. Augustin Viziru a câștigat Ferma în 2020, dar a ales să ridice trofeul de învingător împreună cu Elena Chiriac. Mai mult, el i-ar fi făcut și o promisiune specială sportivei. Viziru s-ar fi arătat dispus să împartă premiul cu Elena Chiriac. Suma totală care îi era înmânată câștigătorului se ridica la 50.000 de euro, astfel că Elena Chiriac ar fi urmat să primească 25.000 de euro.

Însă, după ce concursul s-a încheiat și ei și-au luat „la revedere”, Augustin Viziru a uitat de promisiune și nu a mai dat niciun semn de viață.

Totul a fost dezvăluit chiar de Elena Chiriac, care a povestit cum s-a întâmplat totul și ce a dezamăgit-o cel mai mult:

Pentru mine, faptul că a câștigat Augustin a fost o fericire. M-am bucurat pentru el poate mai mult decât m-aș fi bucurat pentru mine. Odată cu victoria lui, am simțit că am câștigat si eu. Am ridicat trofeul împreună și ne-am declarat învingători. Lucrurile s-au schimbat de atunci. Într-adevăr, aveam înțelegerea de a împărți premiul jumătate-jumătate.

Simt că am pierdut un prieten. E dureros când așteptările tale nu se îndeplinesc. Și, deși cunosc teoria că nu este bine să ai așteptări, câteodată mai clachez și eu”, a declarat Elena Chiriac, potrivit Viva.

Și la Survivor și-a făcut un prieten foarte apropiat

Elena Chiriac a rămas în relații bune și cu foștii concurenți de la Survivor. Și poate cea mai apropiată relație a păstrat-o cu Alex Delea, cel care i-a luat trofeul de sub priviri în marea finală.

Între Alex Delea și Elena Chiriac s-a vehiculat că ar fi existat înclusiv o poveste de iubire. Însă, câștigătorul Survivor România a demontat aceste zvonuri și a spus că este vorba doar de o prietenie foarte strânsă.

Referitor la planurile de viitor pe care le are, Elena Chiriac nu are de gând să renunțe la competiții. Ea și-a anunțat fanii că vrea să ia parte într-un nou reality show.

Sunt șanse mari să mă mai întâlniți într-un reality show. Nu mă satur niciodată, sunt tânără și dependentă de adrenalină. Nu mă las până nu iau o dată locul 1, poate că a treia oară e cu noroc.

Nu-mi place să-mi dezvălui dorințele până nu se îndeplinesc. Când va fi un proiect mare, veți afla când se va anunța oficial, până atunci sunt activă zilnic pe rețelele de socializare”, a mai adăugat sportiva, conform sursei citate.

Cine s-a iubit, de fapt, cu Elena Chiriac de la Survivor România. A concurat și el în același show tv.