Telenovelă cu Mădălina Ghenea. Iubitul româncei va avea un copil cu fosta iubită

Radu Bordei 31.12.2020, 01:01
Telenovelă cu Mădălina Ghenea. Iubitul româncei va avea un copil cu fosta iubită

Mădălina Ghenea este prinsă într-o telenovelă la Roma. Iubitul româncei va avea un copil, dar cu femeia pe care tocmai a părăsit-o.

Fotomodelul de origine română i-a luat mințile lui Nicolo Zaniolo. Fotbalistul de 21 de ani s-a îndrăgostit de frumoasa Mădălina, iar presa aflat de relația lor. Cei doi și-au recunoscut legătura și au schimbat mesaje pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor. Dar acum a apărut un nou element în povestea lor de dragoste: fotbalistul va fi tată

Iubitul româncei va avea un copil cu fosta iubită

Zaniolo n-a ținut cont de nimic, vrăjit de formele perfecte ale Mădălinei. Chiar dacă aceasta este mai mare cu 1 ani decât el, fotbalistul și-a lăsat logodnica pentru româncă.

Sara Scaperrotta a fost aproape de fotbalist de ani de zile, iar acum a anunțat că așteaptă copilul fotbalistului. Vestea nu l-a surprins pe Zanilo, care a ieșit în presă ca să facă mai multe precizări. Bărbatul a anunțat că își va lua în serios rolul de tată.

 

„Chiar dacă nu mai sunt partenerul Sarei, asta nu înseamnă că nu voi fi tată. Voi fi alături de ei” a precizat fotbalistul

 

Relația era terminată de mai mult timp

Zaniolo spune că Mădălina nu a avut niciun rol în despărțirea de Sara. La 20 de ani, o mare iubire se poate consuma repede, crede fotbalistul.

Nicolo și Sara nu mai formează un cuplu

 

„Relația era terminată de ceva timp. Așa cum se întâmplă, când am locuit împreună, am descoperit că lucrurile nu merg. Așa că am decis să punem punct” a completat fotbalistul

Zaniolo a recunoscut că decizia de a avea copil i-a aparținut în totalitate fostei logodnice. Fotbalistul nu dorea să își asume responsabilitatea, dar a respectat decizia femeii. Și se va implica ca să nu le lipsească nimic, ei și copilului.

Zaniolo așteaptă să se întoarcă pe teren

Internaționalul italian nu mai vrea ca viața lui privată să fie în centrul atenției. Operat de două ori la genunchi, în doar un an, fotbalistul este disperat să se întoarcă la marea lui pasiune. Fanii Romei de abia așteaptă să îl vadă înapoi pe teren.

Zaniolo speră să poată juca în primăvară, ca să aibă șanse să prindă și un loc în lotul lui Roberto Mancini. Italia este calificată la Euro, iar Zaniolo este una din marile speranțe ale fotbalului italian.

Până la revenirea pe teren, fotbalistul se consolează în brațele superbei Mădălina Ghenea.

Urmăriți Playsport.ro și pe