Mădălina Ghenea i-a uitat pe Leonardo Di Caprio și Gerard Butler și se iubește cu un fotbalist din Serie A

Mihai Rosoiu 21.12.2020, 20:25
Mădălina Ghenea i-a uitat pe Leonardo Di Caprio și Gerard Butler și se iubește cu un fotbalist din Serie A

A răsărit soarele și pe strada frumoasei românce. Mădălina Ghenea i-a uitat pe Leonardo Di Caprio și Gerard Butler și se iubește cu un fotbalist din Serie A. Informația a răsuflat în presa mondenă din Italia. Românca locuiește Peninsulă de aproape două decenii și a fost „adoptată” de presă și de publicul de acolo.

Mădălina Ghenea se iubește cu un fotbalist din Serie A

La 21 de ani, Nicolo Zaniolo este una din marile speranțe ale fotbalului italian și cel pe care fanii Romei îl văd drept urmaș al marelui Francesco Totti. Mijlocașul ofensiv a demonstrat calități tehnice de excepție și deja marile echipe ale Europei sunt cu ochii pe el. 2020 a fost, însă, un an de uitat pentru fotbalist, pentru că accidentările grave, la ligamentul încrucișat, l-au obligat să piardă aproape tot sezonul și fanii italieni speră ca Zaniolo să fie refăcut vara viitoare, la Euro. Rămâne de văzut cât de mult îi va lua mijlocașului ofensiv să își revină la forma de dinainte, mai ales că accidentările la genunchi sunt foarte grave pentru un sportiv.

Madalina Ghenea se iubeste cu un fotbalist din Serie A
Madalina Ghenea se iubeste cu un fotbalist din Serie A

Cu toate acestea, se pare că din punct de vedere personal, lucrurile stau mult mai bine pentru tânărul jucător, mai ales că presa din peninsulă speculează că este implicat într-o relație cu una din cele mai frumoase și dorite femei din Italia, modelul de origine română, superba Mădălina Ghenea. Cei doi ar fi dat de înțeles pe rețelele de socializare că sunt un cuplu, iar reacțiile fanilor au fost călduroase. Se pare că nici diferența de vârstă, de 12 ani în favoarea Mădălinei, nu pare un impediment.

Zaniolo a renunțat la logodnică pentru Mădălina

De altfel, pentru a fi cu Mădălina, Nicolo ar fi renunțat la relația pe care o avea de-o viață cu logodnica lui Sara Scaperrotta. Frumoasa brunetă nu este la prima relație cu un fotbalist, a mai fost implicată într-o legătură și cu Marco Borriello.

Modelul a amia vut relații și cu actori celeri, printre cele mai grele nume de la Hollywood, car Leonardo di Caprio, Gerard Butler (care a venit și în România alături de ea), Michael Fassbender sau Adrien Brody. Presa a speculat și că proaspătul campion de Formula 1, omul care a egalat recordul de 7 titluri mondiale ale lui Michael Schumacher, britanicul Lewis Hamilton, a fost și el pe lista cuceririlor Mădălinei. Aceasta a și fost căsătorită cu Matei Stratan, cu care are și o fetiță.

Totuși, ziariștii din Italia îl sfătuiesc pe Nicolo să nu își facă multe planuri alături de Mădălina, pentru că aceasta nu se teme să fie singură. Ea a și declarat într-un interviu că preferă să îmbătrânească fără a avea pe nimeni alături decât să nu fie fericită.

Fanii Romei speră ca Mădălina să îl ajute să se recupereze mai repede pentru a reveni în primăvară pe teren.

Urmăriți Playsport.ro și pe