Telenovela Haaland a luat final! Misterul a fost deslușit chiar de președintele viitoarei formații a puștiului-minune

Moldoveanu Camelia / 04.01.2022, 23:00
Telenovela Haaland a luat final! Misterul a fost deslușit chiar de președintele viitoarei formații a puștiului-minune

Transferul lui Erling Haaland este unul dintre cele mai fierbinți și controversate subiecte din fotbalul internațional. Multe formații au pus ochii pe puștiul-minune din Bundesliga, însă puține și-l permit. Președintele formației la care urmează să evolueze a pus punct telenovelei.

Haaland are deja o destinație stabilită. Președintele viitoarei sale echipe a dezvăluit totul

Borussia Dortmund are pe masă mai multe oferte pentru Haaland, iar prin echipele care se luptă pentru a obține semnătura puștiului-minune se numără și marile rivale Barcelona și Real Madrid.

Potrivit Marca, Joan Laporta și-a anunțat apropiații că Barcelona urmează să-l transfere pe Haaland în vară. Până atunci, catalanii speră să-și rezolve problemele financiare scăpând de mai mulți fotbaliști cu salarii uriașe.

Președintele Barcelonei trebuie să-l convingă pe norvegian că echipa blaugrana este cea mai bună destinație pentru el. Laporta mizează foarte mult pe faptul că prietenia dintre el și Mino Raiola, agentul lui Haaland, este una extrem de bună și s-au văzut de mai multe ori în ultima vreme pentru a discuta diverse afaceri.

„Aici voi juca!”

Erling Haaland pare decis să se despartă de Borussia Dortmund în vara acestui an, iar în urmă cu câteva zile a dezvăluit într-un mod inedit care va fi următoarea sa destinație. Starul norvegian de 21 de ani mai are contract cu Dortmund până în 2024, însă în vară îi va putea fi activată acea clauză din contract care îl face disponibil pentru un preț de aproximativ 75 de milioane de euro. Clubul de pe Signal Iduna Park a făcut eforturi pentru a-i prelungi contractul lui Haaland, în acest fel încercând să scape și de acea clauză, însă fără succes. Tânărul atacant pare decis să încerce o nouă aventură în carieră, după doar un sezon și jumătate petrecut în tricoul Borussiei.

Toate cluburile de top din cele mai puternice cinci campionate ale Europei s-au așezat la coadă pentru a negocia transferul lui Haaland în vara acestui an, însă norvegianul a decis deja în ce țară va juca.

Aflat într-o vacanță de sărbători la Marbella, în Spania, Haaland a fost abordat de mai mulți fani curioși care l-au întrebat unde va juca în sezonul 2022 – 2023. Iar Haaland, păstrând o doză de suspans, le-a răspuns: „Voi juca aici, în Spania!”.

Informația s-a viralizat rapid și a fost preluată de întreaga presă din Spania. Rămâne de văzut ce echipă va extrage lozul câștigător, însă publicația AS.com anunță că cele mai mari șanse pentru a-l transfera pe Haaland le are Real Madrid.