Telenovela Moruțan la Galatasaray, fără happy-end. Noi acuzații după o hârtie oficială trimisă de FCSB la Botoșani

Giosanu Catinca / 22.10.2021, 12:59
Telenovela Moruțan la Galatasaray, fără happy-end. Noi acuzații după o hârtie oficială trimisă de FCSB la Botoșani

Olimpiu Moruțan, fotbalistul transferat de la FCSB la Galatasaray, a ajuns din nou in atenția publicului. Tânărul de 22 de ani și-a început noua aventură la finalul lunii august, însă cei de la FC Botoșani nu au primit până acum niciun ban în urma tranzacției. Moldovenii păstrase 9% din drepturile federative ale mijlocașului.

Valeriu Iftime, noi declarații despre transferul lui Olimpiu Moruțan

Oficialii de la FCSB au trimis o scrisoare către FC Botoșani, în care au dezvăluit suma pe care o au de achitat. Valeriu Iftime este de părere că ar mai exista o serie de bonusuri și totalul ar fi, de fapt, mai mare.

O telenovelă cu final prost! Am primit o adresă de la FCSB, foarte frumos scrisă. E ca o jucărie pe care i-o dai unui copil obraznic, ca să tacă. Ne spun că ne dau niște bani pentru cele 9 procente, timp de doi ani, dar e foarte puțin. După matematica pe care o știu eu, ar însemna că l-au vândut cu cel mult 3 milioane și ceva de euro, ceea ce nu este în regulă în opinia noastră.”, a declarat Iftime, într-o intervenție la gsp.

”O telenovelă cu final prost!”

Finanțatorul echipei FC Botoșani l-a criticat pe patronul de la FCSB pentru transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

Președintele (n.r. – Cătălin Anton, n.r.) spune că va continua demersurile, s-ar putea să existe o serie de bonusuri la care noi nu suntem parte, ceea ce nu este OK. Nu cred că domnul Becali face afaceri atât de proaste.

Moruțan este un fotbalist de 10 milioane, mai bun decât cei doi de la Parma (n.r. – Dennis Man și Valentin Mihăilă), cu mai mult viitor, mai multă inteligență și mai mult talent. Trebuia vândut pe bani mulți. Dacă l-a vândut cu așa puțin, e treaba dânsului, eu vreau doar să mă lămuresc.

Există comisii, oameni capabili să descoasă și să clarifice situația asta. Pentru mine nu este clar, la banii pe care îi am de primit, ar fi cel mai prost transfer făcut de domnul Becali și eu îl apreciez la business pe dumnealui. Nu cred că poate să vândă atât de prost un jucător atât de bun.

Nu îi acuz cu nimic, pur și simplu vreau să văd dacă lucrurile s-au întâmplat chiar așa. Dacă e așa, atunci e un transfer foarte, foarte slab. Dacă nu, sunt convins că vom mai rotunji puțin suma care vine la FC Botoșani.”, a mai spus patronul moldovenilor.