Tensiunea atinge cote maxime la FCU Craiova 1948. Eugen Trică, resemnat după eșecul cu Academica Clinceni

Ștefănescu Dragoș / 10.12.2021, 21:47
Tensiunea atinge cote maxime la FCU Craiova 1948. Eugen Trică, resemnat după eșecul cu Academica Clinceni

FCU Craiova 1948 și Academica Clinceni s-au înfruntat în această seară în deschiderea etapei a 19-a. Oltenii au pierdut cu 1-2 și se afundă în subsolul clasamentului. La finalul partidei, Eugen Trică s-a declarat resemnat față de prestațiile elevilor săi.

FCU Craiova 1948 se afundă în subsolul Ligii 1

FCU Craiova 1948 și Academica Clinceni s-au înfruntat în această seară la Craiova. Partida de la Craiova a deschis etapa cu numărul 19 a Ligii 1. Cele două formații sunt în zona roșie a clasamentului, iar victoria era singura soluție pentru ambele tabere.

Prima ocazie importantă a partidei a aparținut Academicii Clinceni, când Gardoș a trimis cu capul de la șapte metri pe lângă poarta lui Mogoșanu. Oltenii au replicat prin Kovacic care a reluat cu capul la o centrare expediată de Albu, reținută, însă, de Ureche fără probleme.

FCU Craiova 1948 a deschis scorul în minutul 28, prin devierea lui Compagno. După doar cinci minute, Academica Clinceni a reușit să restabilească egalitatea prin golul lui Robert Ion.

În repriza a doua, în minutul 68, Academica Clinceni a reușit să marcheze al doilea gol. Grecul Vellios a înscris cu o lovitură de cap bine plastă. Oltenii au avut o ocazie mare în minutul 82, când Sidibe a șutat peste poarta lui Ureche. Până la final niciuna dintre echipe nu a mai reușit să marcheze și meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 în favoarea Academicii Clinceni.

După acest nou eșec usturător, FCU Craiova 1948 se afundă tot mai mult în subsolul Ligii 1. Echipa din Bănie este pe locul 14, cu 15 puncte. De cealaltă parte, Academica Clinceni părăsește ultima poziție a clasamentului, având acum 10 puncte.

Eugen Trică, resemnat după înfrângerea cu Academica Clinceni

La finalul partidei, Eugen Trică a părut resemnat față de situația în care se află echipa sa. Tehnicianul consideră că unii jucători nu pot mai mult în acest moment. Trică a recunoscut că în cadrul clubului există foarte multă tensiune și dezamăgire.

Situația devine din ce în ce mai complicată. Nu înțeleg un lucru. Am marcat primii și am crezut că jucătorii vor căpăta încredere. Jucăm minge lungă, dar nu mai am ce să le mai spun. Sunt trei meciuri pe care le-am pierdut pe o greșeală personală. Marchezi goluri, trebuie să ai încredere, marchezi și al doilea gol și al treilea. Ăsta e maximum pe care îl pot jucătorii acum.

Am vorbit și cu patronul, nici lui nu-i vine să creadă. Trebuie să facem o analiză mai profundă de mâine încolo. Nu cred că jucătorii au fost afectați de anunțul vânzării clubului. Au fost niște supărări. Trebuie să mergem mai departe și sperăm să scoatem maxim din ultimele două meciuri. Patronul și jucătorii sunt foarte supărați. Toată lumea este extrem de supărată. Bagheta magică se află la jucători. Legat de unii jucători am o mare dezamăgire. Fac greșeli de copii”.

Dezamăgire maximă la FCU Craiova 1948

După meci, Sorin Mogoșanu a vorbit despre situația de la FCU Craiova. Portarul a recunoscut că este multă dezamăgire în rândul jucătorilor. Totuși, Mogoșanu își păstrează optimismul și speră ca echipa să-și revină cât mai curând.

Situația devine din ce în ce mai grea pentru noi. E frustrant. Toți putem să greșim. E păcat că primul gol s-a luat așa. Dacă și cu Clinceni luăm gol așa…Ce ședință să mai fie? Au fost alături de noi fanii. Ce să facă? Să ne aplaude? Dacă câștigam era altceva. Ce a apărut în presă, altceva nu am știut. Probabil ne-a afectat, dar nu avem nicio scuză. Trebuie să strângem rândurile. Sunt foarte dezamăgit. Mai sunt multe etape. O victorie ne-ar descătușa”.