Cutremur la FCU Craiova! La presiunea suporterilor, familia Mititelu a anunțat că vinde clubul

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.12.2021, 21:25
Cutremur la FCU Craiova! La presiunea suporterilor, familia Mititelu a anunțat că vinde clubul

La FCU Craiova s-a produs un adevărat cutremur după înfrângerea de pe teren propriu cu FC Voluntari. Suporterii din Peluza Sud și-au pierdut răbdarea și au trecut la amenințări la adresa jucătorilor, dar și a familiei Mititelu.

Fanii i-au cerut în mod ferm lui Adrian Mititelu să vândă echipa, patronul formației din Bănie fiind considerat principalul vinovat pentru situația extrem de dificilă în care se află FCU Craiova în acest moment în clasament.

Familia Mititelu este decisă să cedeze acțiunile FCU Craiova

Și se pare că amenințările suporterilor și-au atins scopul. Potrivit ProSport, în urma unei discuții pe care a avut-o cu tatăl său, Adrian Mititelu Jr. s-a hotărât să cedeze pachetul majoritar de acțiuni al echipei.

Conform sursei citate, anunțul oficial urmează să fie făcut în scurt timp. Din închisoare, Adrian Mititelu i-a transmis fiului său să facă publică această informație.

Iar acesta s-a conformat și a transmis în direct la TV că informația este reală. Mititelu Jr. a explicat că decizia este definitivă și irevocabilă și este doar o chestiune de timp până când se va oficializa „afacerea”.

Da, este adevărat. O să vă spun că este o decizie definitivă și ireversibilă că o să vindem clubul de fotbal. Oricine poate să cumpere acest club, poate să fie și Mihai Rotaru sau Olguța Vasilescu.

Din 2017 am început din nămol, patru ani de zile am promovat treptat, de la an la an, am investit 10 milioane de euro, 6 milioane în baza sportivă la de la marginea orașului, încă 6 milioane urmează să îi investim, iar familia îmi este batjocorită.

Tata riscă să fie condamnat într-un alt dosar. Am decis să vindem echipa. Tot ce vrem în momentul de față este să scăpăm de acest blestem.

În Craiova nimeni nu merită să se miște un pai pentru un fotbal. Toată familia am luat această decizie. În Craiova, dacă câștigi cinci ani campionatul, iar in al șaselea termini pe locul 5, ești înjurat de toți morții.

Eu spun că se vor găsi cumpărători. Dacă nu se vor găsi, terminăm sezonul și din vară la revedere”, a spus acționarul din acte de la FCU Craiova la Digi Sport.