Tensiuni între Bratu și Pancu. Discursul fostei glorii rapidiste l-a iritat pe Florin Bratu

Radu Bordei 20.09.2022, 10:36
Tensiuni între Bratu și Pancu. Discursul fostei glorii rapidiste l-a iritat pe Florin Bratu

Fostul selecționer de tineret, Florin Bratu, a fost surprins de declarațiile lui Daniel Pancu. Idolul din Giulești tocmai ce a fost numit, în locul lui Bogdan Lobonț, pe banca naționalei U20. Și deja a susprins cu declarațiile sale, înainte de prima acțiune oficială.

Florin Bratu, atac la adresa lui Daniel Pancu. „Ciudată declarație, nu sună bine”

Este dispută între cei doi foști atacanți, pe marginea declarațiilor noului selecționer U20. Pancu a recunoscut că jucătorii convocați nu se ridică la nivelul pretențiilor sale, iar această afirmație l-a surprins pe Florin Bratu. Acesta a taxat declarațiile fostului antrenor de la Iași și Rapid.

Este o declarație ciudată, nu sună bine. Mă gândesc că poate este un context, se gândește să vadă niște fotbaliști, să îi testeze pentru că nu are o arie de selecție mare. Dar declarația nu este inspirată, a comentat Bratu, la Digisport. 

Știți foarte bine că este un lot care are parte de jocuri amicale, dar cu adversari foarte puternici. Sper că acești jucători vor fi o parte importantă pentru următoarea campanie de calificare de la Under 21

Obiectivul este să cunosc cât mai repede jucătorii, pentru că e o problemă, într-adevăr. I-am văzut doar pe video și din tribună. Din cei convocați acum, doar doi jucători au mai lucrat cu mine, Ignat și Pănoiu, ambii la Rapid. În acest moment, au venit la echipa națională jucători care nu meritau, trebuie să fim sinceri, pentru că nu joacă la echipele de club. Dar făcând parte din generația care are un turneu final în spate, mă refer la U19, nu putem să-i abandonăm, să renunțăm atât de ușor la ei

Bineînțeles, totul depinde de ei, de evoluțiile lor. Dacă nu vom fi mulțumiți, pe viitor nu se vor regăsi decât jucători care evoluează, comentase Daniel Pancu

Lotul României U20 pentru meciurile cu Cehia și Germania

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (US Lecce / Italia), Aleksander Mitrovici (CSC 1599 Șelimbăr)

FUNDAȘI: Sergiu Pîrvulescu (Gloria Buzău), Dan Sîrbu (Farul Constanța), Cristian Ignat (FC Rapid 1923), Botond Gergely (Zalaegerszegi / Ungaria), Anton Andrei (AC Torino / Italia), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Alexandru Pantea (FCSB), Costin Amzăr (SC Dinamo 1948)

MIJLOCAȘI: Ovidiu Perianu (FC Botoșani), Aurelian Ciuciulete (Unirea Constanța), Andrei Pandele (Unirea Constanța), Nicolas Popescu (FC Voluntari), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Dragoș Iancu (FC Hermannstadt), Mario Bratu (ACS Petrolul 52), Doru Andrei (FC Voluntari)

ATACANȚI: Robert Mustacă (Concordia Chiajna), Ianis Stoica (FCSB), Toni Suciu (AFK Csikszereda), Luca Andronache (Farul Constanța)

Urmăriți Playsport.ro și pe