”Ți-au strigat la dușuri `Demisia, demisia`?” / ”Nu mă pune să dau nume”. Șumudică s-a simțit ”lucrat” la CFR Cluj

Iosif Pintilie 09.06.2023, 12:45
”Ți-au strigat la dușuri `Demisia, demisia`?” / ”Nu mă pune să dau nume”. Șumudică s-a simțit ”lucrat” la CFR Cluj

În 2021, CFR a încercat să dea lovitura, prin aducerea lui Marius Șumudică. Acesta nu a stat decât două luni pe banca echipei, fiind demis după ce a fost eliminat din preliminariile Champions League și Europa League.

El lăsa totuși CFR-ul într-o poziție bună. Echipa avea punctaj maxim în campionat și era calificată în grupele Conference League. La finalul seoznului, punctele acumulate cu Șumudică pe bancă s-au dovedit a fi decisive în lupta la titlu.

A fost lucrat Marius Șumudică de CFR Cluj?

Șumudică și-a amintit de experiența de la CFR Cluj, la doi ani distanță de plecarea sa. Jurnalistul Decebal Rădulescu l-a întrebat dacă s-a simțit lucrat de vestiar.

”Eu am înțeles că jucătorii prieteni cu Petrescu te-au lucrat”, a început discuția Decebal Rădulescu.

Șumudică spune că într-adevăr a simțit că fotbaliștii doreau ca acesta să plece, cel mai probabil pentru revenirea lui Dan Petrescu.

”Simți în momentul în care îți dorești să-ți apropii grupul. Când e rupt în două, afli câte ceva. Nu mă pune să dau nume, dar am simțit-o pe pielea mea. Mi-am văzut de treabă”, a spus Șumudică.

Remus Răureanu a intervenit și l-a întrebat pe Șumudică dacă jucătorii au strigat ”demisia” la vestiare, după un meci.

Remus Răureanu a continuat: ”Camora și Deac au strigat la dușuri `Demisia, demisia` după un meci?”.

Șumudică spune că nu a auzit asta, dar i s-a spus că Camora și Deac i-ar fi cerut demisia.

”Așa mi s-a transmis, dar nu știu dacă e adevărat în totalitate. Cum aș fi putut să mă duc să-i întreb pe Deac și Camora de ce îmi strigă demisia? E treaba lor!

Am informații clare că în momentul în care activam acolo, Petrescu își petrecea o mare parte din timp la Cluj. Mi-am dat seama că e groasă”, a fost răspunsul lui Marius Șumudică, la Digisport.

Urmăriți Playsport.ro și pe