Tichetele la FCSB – Viking au ajuns să coste de 3 ori mai mult decât prețul oficial, de la casele de bilete

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.08.2022, 18:14
Tichetele la FCSB – Viking au ajuns să coste de 3 ori mai mult decât prețul oficial, de la casele de bilete

Fanii celor de la FCSB au luat din nou cu asalt casele de bilete, atât cele online, cât și cele fizice, înaintea meciului tur cu Viking, din prima manșă a play-off-ului Conference League. Cum ambele peluze ale Arenei Naționale vor fi închise la această partidă în urma deciziei luate de UEFA, pe stadion nu vor putea asista decât maxim 30.000 de spectatori.

„Bișnițarii” dau din nou târcoale la meciurile importante jucate de FCSB în Europa

Și sunt șanse foarte mari ca această cifră să fie atinsă la meciul de joi seară. Potrivit gsp.ro, miercuri la ora prânzului se depășise pragul de 22.000 de bilete vândute, dintre care circa 18.000 în regim online. Doar că în aceste condiții, au reapărut și anumite practici de care am crezut că am scăpat în fotbalul românesc.

Conform sursei citate, așa-numiții „bișnițari” au ieșit la rampă cu ocazia meciului tur dintre FCSB și Viking. Doar că aceștia „operează” mai nou în mediul online. Ei ar vinde bilete la prețuri și de trei ori mai mari decât cele practicate de clubul roș-albastru pe site-ul oficial.

Astfel, pentru un bilet la tribuna 2, inelul 1, pe site-urile de vânzări online se solicită și 150 de lei. Asta în condițiile în care el a putut fi achiziționat de pe site-ul oficial al vicecampioanei la prețul de 50 de lei.

Același lucru se întâmplă și cu biletele la inelul 3 al tribunei a doua. Acestea au putut fi cumpărate cu 30 de lei de pe site-ul oficial, iar acum s-ar cere în schimbul lor și 90 de lei. Există și un caz ceva mai fericit, acela în care un bilet la tribuna 2, inelul 1, luat la 50 de lei, este vândut acum pe internet cu „doar” 100 de lei. Deci un preț dublu față de cel practicat de club.

Ce crede Gigi Becali despre interesul fanilor pentru acest meci

Despre interesul uriaș pentru acest meci a vorbit recent și Gigi Becali. Patronul echipei roș-albastre a apreciat că este ceva normal în contextul dat. De asemenea, el a spus că echipa sa trebuie să profite de avantajul suporterilor și să ia încă din tur un avantaj important pentru accederea în grupele Conference League.

Interesul oamenilor este normal. Din punct de vedere valoric, din ce am văzut, suntem mai valoroși material, suntem și mai experimentați, că ei au echipă mai tânără. Jucăm acasă, e normal să luăm o opțiune serioasă de calificare încă din tur. Vorbesc despre două goluri diferență”, a spus Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI Nicolae Dică, mulțumit și nu prea de lot. Ce a spus antrenorul de la FCSB înainte de partida cu Viking, din Conference League