Tiger Woods a suferit un accident grav de mașină! Care este starea celui mai cunoscut jucător de golf din istorie

Catinca Giosanu 23.02.2021, 23:44
Tiger Woods a suferit un accident grav de mașină! Care este starea celui mai cunoscut jucător de golf din istorie

Tiger Woods a ajuns pe patul de spital, după un accident grav de mașină. În ce stare se află cel mai cunoscut jucător de golf din istorie?

Tiger Woods a suferit un accident grav de mașină!

Celebrul Tiger Woods a fost internat de urgență în urma unui accident rutier grav.

Tragicul incident a avut loc marți, 23 februarie, în Los Angeles, la periferia Rolling Hills Estates şi Ranchos Palos Verdes, notează GolfDigest.

„Vehiculul se deplasa spre nord, pe Hawthorne Boulevard, la Blackhorse Road, când a avut loc accidentul. Vehiculul a suferit daune majore.”, au spus reprezentanții Departamentului Şerifului din Los Angeles (LASD).

În plus, oficialii au declarat că şoferul, singurul ocupant al maşinii, a fost identificat drept jucătorul de golf PGA, Eldrick „Tiger” Woods.

Domnul Woods a fost descarcerat de către pompierii şi paramedicii din Los Angeles, fiind transportat ulterior la un spital local, cu ambulanţa.”, au mai spus sursele anterior menționate.

Pentru moment, nu s-au stabilit cauzele accidentului de circulație rutieră, însă poliţiştii fac investigaţii amănunţite.

Imaginile înregistrate de elicopterele televiziunilor de știri din SUA arată mașina lui Tiger Woods grav afectată de accident
Imaginile înregistrate de elicopterele televiziunilor de știri din SUA arată mașina lui Tiger Woods grav afectată de accident / Sursa Foto: Captură MSNBC

Care este starea celui mai cunoscut jucător de golf din istorie

Starul din golf, Tiger Woods, a fost rănit după ce bolidul în care se afla s-a răsturant în California.

Imediat după producerea tragicului incident, jucătorul de golf a fost scos din mașină cu ajutorul instrumentelor de descarcerare, arată Departamentul de poliție din Los Angeles. La scoaterea sa din mașina au ajutat atât pompierii, cât și paramedicii.

Din primele informații, reiese faptul că celebrul jucător de golf, Tiger Woods, a suferit multiple răni la nivelul picioarelor. Agentul lui Woods, Mark Steinberg, a confirmat că Woods a fost grav rănit la picior.

Acesta se află momentan în blocul operator și vă mulțumim pentru dreptul la viața privată și sprijin.”, a spus în urmă cu puțin timp Steinberg.

Și autoturismul a suferit pagube majore. Un elicopter a arătat mașina din lateral. Pe imagini se vede că partea frontală a fost puternic lovită. Și airbagurile au fost declanșate! La momentul respectiv, epava se afla chiar pe marginea unui drum, de pe un deal.

La momentul producerii accidentului rutier, Tiger Woods se afla singur în mașină, conform departamentului de poliție.

Urmăriți Playsport.ro și pe