Reacția lui Olăroiu, după ce s-a scris că merge în Emirate: „Pe 2 februarie am bilet!”

Marian Cărăvan 25.01.2021, 19:34
Reacția lui Olăroiu, după ce s-a scris că merge în Emirate: „Pe 2 februarie am bilet!”

Cosmin Olăroiu a reacționat după ce s-a scris că va merge în Emirate, să o antreneze pe Al Nassr. Tehnicianul român are bilet pentru data de 2 februarie. Unde va pleca Oli?

Reacția lui Cosmin Olăroiu, după ce s-a scris că merge în Emirate

După ce a scris istorie în China, cucerind titlul cu Jiangsu Suning, grupare care și-a schimbat între timp denumirea în Jiangsu FC, despre Cosmin Olăroiu s-a scris că ar putea ajunge în Emirate. Destinața lui Oli: Al Nassr FC. Cosmin Olăroiu a reacționat după ce s-a scris că va merge în Emirate. Unde va ajunge tehnicianul român?

Campion cu Jiangsu, Oli a reacționat după ce s-a scris că merge în Emirate. A fost declarat de trei ori cel mai bun tehnician din Golf.

Nu este adevărat! Nu am discutat cu absolut nimeni, nici nu ştiu de unde a apărut asta. Repet, nu am vorbit cu nimeni din partea acestui club”, a spus Cosmin Olăroiu.

Antrenorul român a confirmat că va continua în China, la Jiangsu FC.

Eu am bilet pentru data de 2 februarie către China. Sunt pregătit să merg pe data de 2!”, a declarat Cosmin Olăroiu, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

Astfel, Cosmin Olăroiu își va continua aventura la Jiangsu FC, echipă pe care a condus-o în 89 de meciuri.

Cosmin Olaroiu a reactionat dupa ce s-a scris ca merge in Emirate
Cosmin Olaroiu a reactionat dupa ce s-a scris ca merge in Emirate

Campion în România, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și China. Performanță uriașă cu Steaua

Deși nu a jucat niciodată pentru Steaua, Cosmin Olăroiu a realizat cele mai mari performanțe ca antrenor în România chiar la roș-albaștri. S-a afirmat în fotbalul mare ca jucător la Național București și Universitatea Craiova, în anii 90, iar în ultima parte a carierei a evoluat în Coreea de Sud și Japonia. Cariera de antrenor și-a început-o în 2001, la FC Național, unde a revenit în 2003 după ce a trecut câteva luni prin Ghencea. A ajuns la Politehnica Timișoara și a avut un retur de sezon (2004-2005) fabulos, după care Gigi Becali l-a convins să revină la Steaua, echipă alături de care a cucerit primul titlu național ca antrenor, precum și Supercupa României, în 2006.

Anul 2006 a însemnat și cea mai mare performanță de după 1989 realizată de o echipă de club din România. După ce a eliminat-o pe rivala Rapid, Steaua București, cu Cosmin Olăroiu pe banca tehnică, a ajuns atunci până în semifinalele Cupei UEFA, fiind eliminată dramatic de Middlesbrough, după ce roș-albaștrii câștigaseră în Ghencea cu 1-0, iar în meciul retur conduceau la un moment dat cu 2-0. Englezii s-au impus însă cu 4-2 și s-au calificat în fnala de la Eindhoven. Semifinala de Cupa UEFA a rămas cea mai mare realizare a unei echipe românești de club după 1989 și l-a avut printre artizani pe Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu, 51 de ani, a cucerit 17 trofee în cariera sa. Ca antrenor, a fost campion cu Steaua, Al Hilal, Al Ain, Al Ahli și Jiangsu Suning.

Urmăriți Playsport.ro și pe