Tinerii din lotul FCSB migrează către alte echipe din Liga I. Gigi Becali și-a dat acordul pentru o nouă plecare

Gabriel Eșanu 03.01.2021, 21:22
Tinerii din lotul FCSB migrează către alte echipe din Liga I. Gigi Becali și-a dat acordul pentru o nouă plecare

FCSB a bifat astăzi primul transfer al iernii, după ce Risto Radunovic s-a alăturat lotului în cantonamentul din Antalya. Echipa lui Toni Petrea a fost mult mai activă la capitolul plecări. Trei jucători au fost cedaţi la alte formaţii din Liga 1. Printre ei, şi doi dintre puştii care au prins minute la prima echipă. Şi despre care se credea că vor avea o ascensiune în următoarea perioadă. Este vorba despre Cristian Dumitru şi Ştefan Cană. Cei doi nu au făcut parte din lotul deplasat în cantonamentul din Turcia. Şi vor merge la FC Argeş, sub formă de împrumut, scrie GSP.

FCSB i-a împrumutat pe Cană şi Dumitru la FC Argeş. În vreme ce Briceag merge la FC Voluntari

FCSB a mai trimis un fotbalist la o rivală din Liga 1 pentru partea a doua a campionatului. Astfel, Marius Briceag va juca la FC Voluntari, sub formă de împrumut. Formaţia din ilfov a mai cerut câteva întăriri de la FCSB, dar Anton Petrea nu a vrut să se mai despartă şi de alţi jucători.

Pe lista pe care FCSB a deplasat-o în Antalya se află şi câteva apariţii surpriză. Adrian Niţă, 17 ani, împrumutat la Turris în prima parte a sezonului. Un alt tânăr atacant care se pregăteşte cu prima echipă este Gabriel Fulga, 16 ani. De asemenea, surprinzătoare este şi includerea în lot a mijlocaşului Aurelian Ciuciulete, 17 ani.

FCSB s-ar putea despărţi în această iarnă de doi dintre jucătorii de bază din prima parte a sezonului. Dennis Man şi Ovidiu Moruţan au oferte din străinătate, conform spuselor lui Gigi Becali. La capitolul sosiri există interes pentru întărirea a două posturi cheie din echipă. Se caută un fundaş central, zonă în care FCSB are foarte puţine variante. De asemenea, există interes şi pentru un atacant, în condiţiile în care Buş şi Buziuc nu mai sunt agreaţi de patron.

Cei 32 de jucători pe care FCSB îi are în cantonamentul din Antalya

  • Portari: Cătălin Straton, Ștefan Târnovanu, Răzvan Udrea, Andrei Vlad
  • Fundași: Vali Crețu, Ionuț Panțîru, Andrei Miron, Iulian Cristea, Aristedis Soiledis, Alexnadru Pantea, Risto Radunovic
  • Mijlocași: Gabriel Simion, Lucian Filip, Olimpiu Moruțan, Dragoș Nedelcu, Ionuț Vînă, Ovidiu Popescu, Robert Ion, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Octavian Popescu, Adrian Șut, Aurelian Ciuciulete, Tudor Moldovan
  • Atacați: Florinel Coman, Florin Tănase, Dennis Man, Sergiu Buș, Alexandru Buziuc, Adrian Niță, Gabriel Fulga

După 15 etape, FCSB e lider în Liga 1, cu 34 de puncte, două peste Craiova. Primul meci din 2021 pentru formaţia lui Petrea va fi pe 15 ianuarie, cu Astra.

Urmăriți Playsport.ro și pe