Unde sunt milioanele, Gigi? Ofertă hilară pentru unul dintre cei mai bine cotați jucători de la FCSB

Marian Cărăvan 02.01.2021, 21:30
Unde sunt milioanele, Gigi? Ofertă hilară pentru unul dintre cei mai bine cotați jucători de la FCSB

Gigi Becali speră să scoată mulți bani de pe urma „perlelor” sale. Patronul FCSB visează sume cu multe zerouri în coadă, dar acestea se lasă îndelung așteptate. Gigi Becali a primit o ofertă hilară pentru unul dinre cei mai bine cotați jucători de la FCSB.

Milioanele visate de Gigi Becali se lasă îndelung așteptate. Ofertă hilară pentru unul dintre cei mai bine cotați jucători de la FCSB

Gigi Becali nu se lasă ademenit de ofertele care vin pentru „perlele” sale. Patronul FCSB ține de preț și nu e dispus să-ți cedeze jucătorii așa ușor. Gigi Becali visează milioane de euro, dar acestea se lasă îndelung așteptate. Unul dintre jucătorii „vânați” de echipele din străinătate este căpitanul Florin Tănase. Adus în vara lui 2016 de la Viitorul, Florin Tănase a marcat 47 de goluri și a oferit 31 de pase decisive în cei patru ani și jumtate de când joacă la FCSB. A fost cumpărat cu 1,5 milioane de euro, iar acum Gigi Becali cere două milioane de euro pe el. Florin Tănase e într-o formă bună în acest sezon, fiind printre golgheterii campionatului, cu 10 goluri.

Fotbalist polivalent, folosit pe mai multe posturi, jucând atât vârf, cât și extremă stânga sau mijlocaș central, Florin Tănase speră și el să prindă un contract la o echipă din străinătate.

Se pare că pentru căpitanul FCSB ar fi venit o ofertă concretă în luna decembrie. Gigi Becali a primit o propunere de la o echipă din Olanda, în valoare de 200.000 de euro, informează sport.ro. Ofertă hilară pentru unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Gigi Becali nici nu vrea să audă de așa ceva, chiar dacă olandezii ofereau și un procent de 30 la sută dintr-un viitor transfer. Conform sursei citate, două milioane de euro cere Becali.

Născut la 30 decembrie 1994, Florin Tănase are o cotă de piață de trei milioane de euro.

Unde sunt milioanele? Florin Tanase si Dennis Man sunt jucatori pe care patronul FCSB vrea sa-i vanda pe multe milioane
Unde sunt milioanele? Florin Tanase si Dennis Man sunt jucatori pe care patronul FCSB vrea sa-i vanda pe multe milioane

15 milioane de euro pentru Dennis Man

Gigi Becali încă speră să dea lovitura pe piața transferurilor. Pentru golgheterul campionatului, Dennis Man, vrea nu mai puțin de 15 milioane de euro. De fotbalistul de la FCSB s-au interesat mai multe echipe din Europa, iar Fiorentina ar fi făcut chiar și o ofertă, care însă nu a fost pe placul lui Gigi Becali. Se pare că Fiorentina oferea 12 milioane de euro, dar patronul FCSB ar vrea 14 milioane.

„Man este deja o ţintă pentru Commisso (n.r. – Rocco Benito Commisso, patronul clubului Fiorentina), care a oferit 12 milioane de euro pentru jucător. FCSB nu a acceptat oferta şi solicită 14 milioane pentru jucătorul său. Dacă Fiorentina acceptă contra oferta, talentatul jucător se va alătura echipei lui Cesare Prandelli. Cu tot cu bonusuri se poate vorbi despre un transfer de 15 milioane de euro”, a scris jurnalistul Emanuele Petrarca, de la Stadiosport.it.

Și Sampdoria se interesează de golgheterul Ligii 1. Născut la 26 august 1998, Dennis Man are o cotă de piață de 6,5 milioane de euro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe