Toată suflarea de la Wimbledon a amuțit! Cum arată femeia care a „furat” toată atenția

Giosanu Catinca / 06.07.2022, 16:07

Taylor Fritz (locul 14 ATP) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a trecut în optimi de Jason Kubler. Americanul a beneficiat de susținerea iubitei sale. Blondina a atras toate privirile la al treilea turneu de Grand Slam al anului. Cum arată partenera tenismenului din SUA.

Caz uimitor la Wimbledon

Iubita lui Taylor Fritz a întors toate privirile la Wimbledon 2022. Frumoasa blondină a fost în tribune, la Wimbledon, să vadă meciul lui Taylor Fritz cu Jason Kubler. Partenerul tinerei a făcut spectacol pe arena din Londra, însă oamenii au fost cu ochii numai pe ea.

Morgan Riddle nu lipsește de la niciun meci al lui Taylor Fritz. De data aceasta, însă, i-a impresionat pe toți.

Cum arată iubita lui Taylor Fritz

Tânăra în vârstă de 24 de ani a postat mai multe fotografii, pe Instagram, cu câteva ore înainte ca Fritz să-l domine pe australianul Jason Kubler într-un meci din turul patru de la Wimbledon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Morgan Riddle (@moorrgs)

Hai să mergem babyyyy.”, a scris Riddle, în dreptul imaginilor.

După ce Taylor Fritz l-a învins pe Kubler, camerele de luat vederi s-au îndreptat către ea.

Cine este Morgan Riddle

Morgan este influencer și model din Minnesota.

Salut! Sunt Morgan, călătoresc prin lume, în turneele ATP, cu iubitul meu, care e numărul 1 dintre jucătorii de tenis americani.”, este una dintre postările lui Morgan Riddle.

Tânăra adoră să se fotografieze în ipostaze sexy, iar acest lucru se vede din postările de pe rețelele de socializare, acolo unde pune și fotografii de la meciurile iubitului său.

Riddle își documentează garderoba de la Wimbledon pe TikTok înainte de fiecare dintre meciurile lui Fritz, conform celor de la New York Post.

@moorrgs help me pick an outfit for wimbledon!!!🍓#wimbledon #wimbledon2022 #grwm ♬ Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles