Toni Iuruc nu stă cu mâinile în sân. A făcut o cucerire de marcă. Apariție neașteptată în toiul nopții, alături de o brunetă

George Drafta 03.02.2023, 19:15

Toni Iuruc pare că a trecut destul de repede peste despărţirea de Simona Halep. Omul de afaceri ar fi făcut o nouă cucerire alături de care s-a afişat în public la sfârşitul anului trecut.

La trei luni după ce i-a spus adio Simonei, Toni Iuruc iubeşte din nou conform celor de la CanCan. La 43 de ani, fostul soţ al sportivei din Constanţa îşi caută încă marea dragoste după trei mariaje eşuate.

O brunetă i-a luat minţile celui care a fost alături timp de trei ani de fostul lider mondial. El s-a afişat alături de posibila sa parteneră de viaţă în zona Floreasca. Acolo ambii au părut destul de joviali având alături de ei un alt cuplu care le-a ţinut de urât.

Toni Iuruc are 43 de ani
Toni Iuruc are 43 de ani

Iuruc şi misterioasa femeie care l-a însoţit în localul respectiv nu s-au dat plecaţi până când nu au fost avertizaţi că a venit „ora închiderii”. Au plecat ultimii şi s-au îndreptat apoi spre o locaţie de pe Calea Moşilor. Toţi cei 4 au urcat apoi într-unul dintre blocurile aflate pe artera intens circulată a Capitalei.

Despărţire neaşteptată

După ce s-au căsătorit civil în septembrie 2021, Simona Halep şi Toni Iuruc au anulat căsătoria religioasă programată în toamna trecută. Nu a fost vorba despre faptul că în planurile celor doi ar fi apărut o situaţie neprevăzută. Ci, din contră că ei au căzut de comun acord ca drumurile lor să se despartă. Rică Raducanu a comentat cu umor schimbarea neaşteptată din viaţa Simonei Halep.

Halep şi fostul soţ, în momentul fericit al căsătoriei civile
Halep şi fostul soţ, în momentul fericit al căsătoriei civile

„Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea. E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord.

Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, au fost cuvintele fostului mare portar pentru ego.ro.

Rică Răducanu şi-a dat cu părerea despre despărţirea anului 2022 în România
Rică Răducanu şi-a dat cu părerea despre despărţirea anului 2022 în România

La o lună după ce lumea a aflat de problemele din viaţa personală a fostului lider mondial, Simona suferea un alt şoc. Cel al depistării pozive la roxadustat, o substanţă din categoria celor interzise. Iar acum, românca se află în perioada de suspendare provizorie decisă de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului.

Urmăriți Playsport.ro și pe