Toni Petrea a depus armele: „Șansele noastre sunt foarte mici! Dezamăgire” Cum a comentat gafa lui Andrei Vlad, din eșecul cu FC Argeș

Robert Zanfir / 03.03.2022, 23:42
Toni Petrea a depus armele: „Șansele noastre sunt foarte mici! Dezamăgire” Cum a comentat gafa lui Andrei Vlad, din eșecul cu FC Argeș

Toni Petrea pare că a depus armele, după eșecul cu FC Argeș. FCSB a pierdut cu 1-0, după o eroare colosală a lui Andrei Vlad, iar distanța față de CFR Cluj este de 14 puncte.

E depresie la FCSB, după ultimele rezultate. Jucătorii au părut dezarmați, după al treilea meci consecutiv fără victorie. Andrei Vlad și-a îngropat iar echipa, iar titlu pare deja acontat de CFR Cluj.

Toni Petrea a depus armele: „Șansele noastre sunt foarte mici! Dezamăgire” Cum a comentat gafa lui Andrei Vlad, la eșecul cu FC Argeș

Imediat după partidă, antrenorul roș-albaștrilor a recunoscut că va fi foarte greu să mai emită pretenții la campionat. Tehnicianul a părut că își caută alibiuri.

„Dezamăgire. Am făcut un joc bun, dar nu am reușit să marcăm. Nu e plăcut, două înfrângeri consecutive. În felul asta, șansele noastre de a mai prinde primul loc sunt foarte mici.

Eu mă gândesc, dar avem probleme de efectiv, avem meciuri din trei în trei zile.

Despre eroarea lui Andrei Vlad

Se întâmplă! Portarul e foarte expus, nici terenul nu a fost foarte bun. Dar asta nu trebuia să ne oprească să nu înscriem două, trei goluri. Din păcate, n-am reușit, n-am avut inspirație. Am crezut că e mai OK să-l scoatem (n.r – la pauză), era expus, am considerat că e decizia bună pentru a evita alte greșeli.

S-a mai văzut după acea fază că evoluția lui a fost timorată și am crezut că e mai ok ca să nu fie expus.

Florinel Coman a intrat binișor, din păcate nu a reușit să marcheze. Ușor ușor sper să intre în forma dinaintea accidentarii.

(Despre Keșeru – n.r.) Aveam de gând să îl băgăm pe Burlacu în dreapta. Și Codrea făcuse un efort considerabil, așa că am zis să mai așteptăm și să intre Keșeru pe poziția lui de atacant.

Avem problemele cu jucătorii indisponibili. Voluntariul este o echipă de play-off, va fi dificil. Au fost probleme obiective, nu am avut întreg lotul de jucători. Avem infirmeria plină și asta contează. Nu am mai avut soluții care să ne ajute să câștigăm meciuri”, a declarat și Toni Petrea.

FC Argeș – FCSB 1-0. ECHIPELE DE START:

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, I. Șerban – Diogo Viana, Cr. Tănase, Ișfan – G. Ganea
Rezerve: Micle, Boldor, Mușat, Moisie, D. Dumitrașcu, Palic, Said, Fatai
Antrenor: Andrei Prepeliță

FCSB: A. Vlad – I. Cristea, Miron, Ov. Popescu – Cordea, Edjouma, Perianu, V. Gheorghe – Dumiter, I. Stoica, Oct. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, M. Tănasă, A. Burlacu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad), Mircea Grigoriu (Bucureşti), Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava – Suceava)