Toni Petrea a rupt tăcerea! Ce a spus despre relația sa cu Laurențiu Reghecampf: „Am plecat din anumite motive”

Olteanu Ștefan / 27.11.2021, 17:08

Toni Petrea și Laurențiu Reghecampf au fost colaboratori mai mulți ani, înainte actualul antrenor al roș-albaștrilor să bată palma pentru prima oară cu Gigi Becali. Ulterior, s-a vehiculat că între Toni Petrea și Laurențiu Reghecampf lucrurile s-au răcit, ba chiar ar fi avut loc și un mic conflict între cei doi.

„Niciodată nu m-am certat cu cineva din familia Reghecampf!”. Toni Petrea a rupt tăcerea

Toni Petrea se pregătește pentru duelul Universitatea Craiova – FCSB din runda cu numărul 17, duel care îl va pune prima oară în postura de adversar direct al lui Laurențiu Reghecampf.
Înainte ca Toni Petrea să bată palma pentru prima oară cu Gigi Becali, în iulie 2020, antrenorul a fost mai mulți ani secundul lui Laurențiu Reghecampf. Ei au avut o colaborare foarte strânsă, dar aceasta s-a încheiat odată cu aventura de la Al Wasl.

Ulterior, în primul mandat al lui Toni Petrea de la FCSB, Gigi Becali a încercat să îl aducă la echipă pe Reghecampf. Atunci, finanțatorul FCSB a lăsat de înțeles că Toni Petrea și Thomas Neubert au avut un mic conflict la Al Wasl cu Reghecampf și că nu își mai doresc să colaboreze cu el.

Să știți că nici Reghe nu mai e băiatul ăla pe care-l cunoșteam. S-a schimbat mult, mai ales în modul cum se comportă cu colaboratorii săi. Păi Tommy și cu Petrea erau îngrijorați că-l iau înapoi pe Reghe la FCSB. Pentru că ei nu s-au despărțit în condiții prea bune acolo, la arabi. Reghe îi trata de sus și s-a rupt ceva între ei”, spunea Gigi Becali.

Acum, înaintea primului meci direct împotriva lui Reghecampf, Toni Petrea a încercat să închidă definitiv acest subiect:

Niciodată nu m-am certat cu cineva din familia Reghecampf, cu Laur sau cu altcineva. Am plecat din anumite motive, dar plecarea mea nu are nicio legătură cu faptul că am fi avut probleme”, a spus Toni Petrea.

Universitatea Craiova – FCSB e programat duminică, de la ora 20:30

Referitor la tactica pe care o va aborda Laurențiu Reghecampf în meciul de duminică, Toni Petrea a declarat:

Știu că e preocupat de atac, de pressing. Îi cunosc filosofia și sper să pot specula anumite lucruri care le funcționează lor foarte bine.

Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, Laurenţiu Reghecampf. E ceva nou, este prima dată când ne întâlnim ca adversari. Am convingerea că va fi un meci frumos. Am o relaţie normală cu el, comunicăm, am mai discutat. Am păstrat o relaţie foarte bună cu el”, a mai spus Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare partidei.

Înaintea acestui duel, FCSB și Universitatea Craiova sunt vecine de clasament. Roș-albaștrii sunt pe locul 2, cu 34 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe 3, cu 28 de puncte.
În tur, FCSB s-a impus pe teren propriu cu 4-1.

Gigi Becali pariază pe Florinel Coman. Cuvinte de laudă la adresa jucătorului. Cum l-a impresionat pe finanțatorul FCSB.