Toni Petrea, considerat mai potrivit la FCSB decât Dinu Todoran. “Știa după meci ce să spună, chiar dacă toată lumea știa adevărul”

Moldoveanu Camelia / 19.07.2021, 19:54
Toni Petrea, considerat mai potrivit la FCSB decât Dinu Todoran. “Știa după meci ce să spună, chiar dacă toată lumea știa adevărul”

Toni Petrea era mai potrivit pentru FCSB decât actualul antrenor, Dinu Todoran. Afirmația a fost făcută chiar de către un fotbalist din „Generația de Aur”. Fostul mare sportiv nu prevede un viitor prea strălucit pentru echipa lui Gigi Becali.

Dinu Todoran nu-l poate depăși pe Toni Petrea pe banca tehnică a FCSB-ului

Helmuth Duckadam, fostul mare portar și una dintre personalitățile emblematice ale clubului Steaua București, a vorbit deschid despre situația de la FCSB. Acesta nu s-a ferit să facă o comparație dură între Dinu Todoran și Toni Petrea. Fostul sportiv al „Generației de Aur” crede că fostul tehnician al „roș-albaștrilor” știa ce are de spus și avea o atitudine mult mai bună. Tot el a mai subliniat și faptul că nu crede într-o posibilă revenire a lui Laurențiu Reghecampf.

Trebuie abordat meciul cu mare seriozitate, fiindcă poți să obții calificarea din tur și să te concentrezi pe campionat mai bine. Va fi greu pentru FCSB, va fi și o căldură foarte mare. Deplasare foarte lungă, FCSB cu câțiva jucători indisponibili, să vedem cine joacă, cine nu. Sigur, e favorită, dar nu se știe. Sper să vină cu un rezultat bun de acolo.

Petrea era un tip care știa după partida ce să spună, chiar dacă toată lumea știa care e adevărul. Mi se părut o atitudine bună a lui Todoran, dar nu mă mai întrebați chestii din astea. Nu cred că poate să revină Reghecampf”, a spus Helmuth Duckadam pentru sport.ro

„Dacă pierde 10 meciuri la rând, îi dau echipa lui Talpan”

Deși în acest moment antrenor este Dinu Todoran, surse citate de gsp.ro vorbesc de o posibilă înlocuire a acestuia cu Reghecampf. Trebuie subliniat că ultimul poartă discuții cu federația din Kuweit pentru preluarea echipei naționale și cu un club din Qatar. Se pare că relația pe care o are cu Becali și cu Meme Stoica va conta în luarea unei decizii finale.

Todoran va fi 500% până la play-off şi 100% până la finalul campionatului. Va fi antrneor principal. Nu mă mai interesează. Am un antrenor, antrenorul ăsta răspunde un an de zile. Dacă are 10 înfrangeri la rând, schimb toata echipă. Dacă are 10 înfrângeri, lichidez tot şi îi dau lui Talpan. Eu nu mai rămân. Eu mai scot 2 milioane. Am spus ca Tudoran rămâne până la final. Sunt numai minciuni. N-are rost, avem antrenor. Întrebaţi-mă peste un an!”, a subliniat Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Rămâne de văzut dacă Reghecampf va bate sau nu palma cu Gigi Becali. Cert este, însă, că sub conducerea sa, clubul a avut cea mai bună performanță în fotbal. Cu el ca antrenor, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. Tot sub comanda lui, formația roș-albastră a devenit prima echipă din România care s-a calificat în grupele Ligii după ce a trecut 3 tururi preliminare.