Toni Petrea, despre faza care ar putea decide titlul: „Mi se pare offside clar”. Cum încearcă să gesioneze aceste momente delicate: „I-am lăsat să se liniștească puțin”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.05.2022, 23:40
Toni Petrea, despre faza care ar putea decide titlul: „Mi se pare offside clar”. Cum încearcă să gesioneze aceste momente delicate: „I-am lăsat să se liniștească puțin”

Toni Petrea a apreciat că a fost offside clar la faza în care Cristi Costin a egalat în minutul 88 al meciului de pe Arena Națională dintre FC Voluntari și FCSB. Antrenorul echipei roș-albastre a dezvăluit că a văzut un stop-cadrul după finalul partidei, care îi întărește această convingere.

De asemenea, Toni Petrea a explicat cum încearcă să gesioneze momentul extrem de delicat prin care trece echipa sa. FCSB are foarte mulți jucători tineri, care au fost foarte afectați de acest rezultat. Darius Olaru și Octavian Popescu au fost filmați în momentul în care plângeau, iar primul a găsit cu greu forța de a se ridica de pe gazon după fluierul final.

Toni Petrea a explicat că nu a vorbit cu jucătorii săi imediat după fluierul final

Antrenorul vicecampioanei a spus că nu a vorbit cu jucătorii săi imediat după meci, deoarece vrea să îi lase să se liniștească puțin. Și va face acest lucru zilele viitoare, când se vor relua pregătirile.

Nu e plăcut. Nu am reușit să câștigăm, deși cred că am făcut un joc bun. Am avut multe ocazii, am ratat mult și am luat două goluri… Nu știu cum să le numesc. A venit această fază din ultimele minute, la care nu știu ce să zic… Dacă a fost gol valabil sau nu. Probabil că și miza partidei și-a pus amprenta pe evoluția echipei noastre. Acum nu mai suntem la mâna noastră și trebuie să acceptăm situația asta. Cred că toți erau conștienți. I-am văzut motivați. Au făcut o partidă bună, am ratat câteva situații clare. Au apărut două momente de desincronizare din partea noastră și și-au spus cuvântul. Nu am gestionat bine finalul acesta de joc. Nu am reușit să închidem jocul. Am permis să îi lăsăm să joace cu mingi lungi și pe o deviere să apară faze de poartă.

Am văzut doar o imagine. Mie mi se pare offside clar. Acum ce mai contează? Un gol care poate cântări cât un campionat. Eu am atras atenția că nu e ultima partida decisivă. Nu mă gândeam ca la o finală la ultima partidă. Am vrut să ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Eu am căutat să pregătesc meciul cât mai bine. Probabil că miza acestei partide și-a spus cuvântul.

„I-am lăsat să se liniștească pe jucători”

(n.r. Despre meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova) Se poate întâmpla orice la fotbal. Nimeni nu se gândea că FC Voluntari ne poate încurca pe noi. O să mă uit. E fotbal până la urmă.

E dezamăgitor în momentul în care produci fotbal și nu reușești să câștigi. E frustrant. I-am lăsat puțin să se liniștească, nu am vorbit cu echipa, o să vorbim la cantonament. Mergem să jucăm fotbal”, a spus Toni Petrea la finalul meciului de pe Arena Națională.

Disperare la FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a fost egalată dintr-o eroare de arbitraj: „Sută la sută a fost offside!” Toate reacțiile după remiza cu Voluntari