Toni Petrea, gata să demisioneze după Rapid – FCSB 2-0: „O să discut cu conducerea”

Octavian Vasilescu / 25.07.2022, 00:12
Toni Petrea, gata să demisioneze după Rapid – FCSB 2-0: „O să discut cu conducerea”

FCSB nu a câștigat niciun meci în noul sezon, iar antrenorul Toni Petrea (47 de ani) este tot mai apăsat. Tehnicianul a explicat cu greu eșecul suferit pe terenul Rapidului.

În trei meciuri oficiale, FCSB a înscris un singur gol, iar acela a venit în urma unui penalty. La flash-interviul din Giulești, Toni Petrea a anunțat că va avea o discuție serioasă cu oficialii clubului.

Întrebat de reporteri dacă se gândește să plece, Petrea a spus că va discuta despre acest lucru cu oamenii din club. Așadar, sunt șanse ca FCSB să aibă un nou antrenor în zilele următoare!

Discursul lui Toni Petrea, după Rapid – FCSB

„Un meci echilibrat. Am avut o exprimare mai bună decât în ultimele două meciuri, dar am luat două goluri din două greșeli. Am intrat mai bine în repriza a doua. Am avut câteva situații de a marca, dar n-am reușit acest lucru. Rapid este o echipă experimentată, a știut când să rupă jocul. Acest rezultat mă nemulțumește în totalitate.

La pauză am zis să dăm un pic de viteză, să avem mai multă posesie, să ajungem mai repede în fața porții. S-a accidentat și Darius Olaru, asta este. Nu putem spune că doar doi jucători sunt de vină. Când câștigăm, câștigăm toți. Când pierdem, toți suntem de vină. Sunt nemulțumit de deciziile pe care le-am luat în anumite momente.

Ar fi trebuit să fim mai pragmatici în anumite situații. Dugandzic a avut o execuție de atacant veritabil. Din moment ce nu marcăm, automat că am avea nevoie de un atacant. Probabil că se întâmplă ceva cu noi, nu pot să-mi dau seama. Avem discuții colective și individuale, încercăm să ieșim din acest moment.

O să am o discuție cu conducerea clubului (n.r întrebat dacă ar putea pleca de la echipă), vom vedea ce hotărâm. I-am simțit montați pe jucători astăzi, n-am ce să le reproșez din punct de vedere al atitudinii.

Mi se pare normal să discut cu conducerea din moment ce echipa nu funcționează. Nu știu, o să vorbesc cu conducerea (n.r întrebat dacă pleacă înainte de returul cu Saburtalo)”, a spus Toni Petrea, după meciul din Giulești.

VEZI AICI Cele mai tari imagini de la derby-ul Rapid – FCSB 2-0

Rapid – FCSB 2-0

Transferat în această săptămână de la CFR Cluj, vârful Dugandzic a debutat cu gol la Rapid. El l-a învins pe portarul Ștefan Târnovanu în minutul 19, cu o lovitură de cap perfectă.

Bouhenna a greșit total o degajare în flancul drept, iar Rapid a profitat. Mingea a ajuns la noul decar din Giulești, Alex Ioniță II, care a centrat perfect. Dugandzic a scăpat din marcaj, s-a înălțat, după care a reluat la colțul lung.

Portarul Ștefan Târnovanu a fost prins pe contre-pied, iar mingea s-a scurs în plasă. Rapid a deschis în acest fel scorul în marele derby cu FCSB.

Căpitanul Cristi Săpunaru a închis tabela, în minutul 40, după ce apărarea vicecampioanei a fost păcălită la o lovitură liberă.

În etapa următoare, Rapid va înfrunta Universitatea Craiova în deplasare. Pentru FCSB urmează returul cu Saburtalo, iar apoi un meci de campionat cu FC U Craiova 1948, pe Arena Națională. FCSB nu a câștigat niciun joc în noul sezon.