Toni Petrea intervine în scandalul stadionului Steaua. Unde se va juca FCSB – CFR Cluj: „Nu avem altă variantă mai bună”

Robert Zanfir / 01.05.2022, 16:22
Toni Petrea intervine în scandalul stadionului Steaua. Unde se va juca FCSB – CFR Cluj: „Nu avem altă variantă mai bună”

Toni Petrea a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace cu titlul pe masă pe stadionul Steaua. FCSB are programat derby-ul cu CFR Cluj în ultima etapă a Ligii 1.

FCSB este la două puncte de liderul CFR Cluj, iar Toni Petrea recunoaște că se gândește la titlu. Antrenorul a prefațat partida cu FC Argeș, programată luni, de la 20:30. Petrea și-a avertizat jucătorii în privința partidei din runda a 7-a a play-off-ului.

Toni Petrea intervine în scandalul stadionului Steaua. Unde se va juca FCSB – CFR Cluj

FCSB nu va putea juca în ultima partidă a sezonului pe Arena Națională. Cel mai mare stadion al țării va fi închiriat cu ocazia Saga Festival.

„O partidă (n.r. cu FC Argeș) care se anunță dificilă pentru noi ținând cont de ultimele două meciuri jucate împotriva lor, le-am atras atenția jucătorilor, trebuie să fim foarte atenți. Sunt puncte importante pentru noi, pe care trebuie să le câștigăm. Nu mi-aș fi dorit să fie ultima partidă, suntem încă pe locul 2, mai sunt puncte de recuperat.

Ne-am fi dorit să disputăm și celălalt meci pe Arena Națională, dar din păcate nu e posibil acest lucru. Cred că orice echipă ar putea face cerere pentru a juca pe orice stadion. Probabil că vom juca la Buzău, nu cred că avem altă variantă mai bună, să fie bine și pentru jucători, dar și pentru spectatori”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș.

Toni Petrea: „Ne gândim la titlu!”

„Încercăm să păstrăm un echilibru, nici să facem bucurie fantastică după o victorie, nici să facem tragedie după o înfrângere. Nu am realizat nimic încă, astfel că trebuie să nu ne lăsăm pradă după o perioadă mai bună. Nu trebuie să subestimăm valoarea adversarului, e o echipă care a ajuns în play-off pe merit, pentru valoarea lor, dacă e să mă întrebați e cel mai greu meci, următorul.

Presiune e înainte de fiecare meci, asta este, suntem încă în urma echipei de pe primul loc, plus că echipa de pe locul 3 s-a apropiat de noi, există presiune. Probabil că ar fi fost mai bine dacă toate meciurile se jucau în aceeași zi, la aceeași oră, dar e mai greu.

Normal că ne gândim la titlu, pentru asta ne antrenăm, dar ca să ajungem acolo trebuie să o luăm pas cu pas, nu trebuie să ne facem planuri, până acolo mai avem trei jocuri”, a mi spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Gigi Becali, scandal cu Vasile Dîncu

Gigi Becali a luat apărarea echipei sale, după ce Vasile Dîncu a declarat că stadionul Steaua este al poporului. Reacția ministrului a venit ca urmare a declarației lui Florin Tănase. Căpitanul FCSB a spus că orice plătitor de taxe are dreptul să joace pe o arenă construită din bani publici.

Ne dorim să jucăm în Ghencea, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri și noi n-avem voie să jucăm? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg.
Florin Tănase, căpitan FCSB