Toni Petrea le dă replica fanilor care i-au cerut demisia. ”Răspunsul îl dau pe teren!”

Ștefănescu Dragoș / 13.02.2022, 14:07
Toni Petrea le dă replica fanilor care i-au cerut demisia. ”Răspunsul îl dau pe teren!”

FCSB a reușit să se apropie la 6 puncte de CFR Cluj, liderul Ligii 1. În ciuda rezultatelor bune ale echipei roș-albastre, fanii i-au cerut demisia lui Toni Petrea. Tehnicianul le-a transmis suporterilor că le va răspunde prin jocul echipei, pe teren.

Toni Petrea le dă replica fanilor

FCSB are un parcurs relativ bun de la reluarea competiției în Liga 1. Echia roș-albastră a reușit să reducă la doar 6 puncte distanța față de liderul CFR Cluj. Totuși, în timpul partidei cu FC Universitatea Craiova 1948, fanii i-au cerut demisia lui Toni Petrea.

Toni Petrea susține că nu a avut nicio discuție cu Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord. Tehnicianul nu a dorit să intre în polemică cu suporterii dar le-a transmis că le va răspunde prin jocul echipei, pe teren.

Nu am avut niciun dialog cu dânsul. Răspunsul meu îl dau pe teren, prin evoluția echipei. Prin ce vreau sa joace echipa.

Trebuie să încercăm sa ne îmbunătățim stilul de joc, dar să avem mare grijă la rezultatele.

Eu îmi respect suporterii, așa cum o fac și jucătorii, și ne pare rău ca nu vor fi alături de noi duminică.”, a spus Toni Petrea.

Meciul FCSB – Chindia se joacă fără spectatori

Partida de pe Arena Națională dintre FCSB și Chindia Târgoviște se va juca fără spectatori în tribune, din cauza sancțiunii primite de echipa roș-albastră.

În urma evenimentelor de la meciul FCSB – FC Universitatea Craiova 1948, Comisia de Disciplină a FRF a dictat suspendarea terenului roş-albaştrilor pentru o etapă. Mai mult, FCSB trebuie să plătească și o amendă în valoare de 60.000 lei. Aceasta este a doua amendă de 60.000 lei primită de echipa roș-albastră în această săptămână, după cea legată de incidentele de la derby-ul cu Dinamo.

Înaintea partidei cu Chindia, Toni Petrea a vorbit  despre sancțiunile primite de FCSB. Tehnicianul consideră că echipa sa a fost pedepsită prea dur.

Mi se pare cam drastică decizia. După ce că n-am putut beneficia de suporteri, o vreme destul de îndelungată, din cauza pandemiei, acum a apărut și problema asta. Cred că se puteau lua și alte decizii.

O să le simțim lipsa fanilor din tribune, dar sper ca la final să ne bucurăm cu toții”, a declarat Toni Petrea.

FCSB restituie fanilor contravaloarea biletelor

După aflarea sancțiunii primite, FCSB a emis un comunicat. Vicecampioana le mulțumește fanilor care își achiziționaseră deja bilete pentru meciul cu Chindia. Totodată, clubul roș-albastru le-a dat asigurări  suporterilor că vor primi banii plătiți pentru biletele cumpărate.

Clubul nostru le mulţumeşte suporterilor care au achiziţionat deja bilete pentru acest joc pe www.bilete-fcsb.ro şi îi informează că sumele plătite le vor fi înapoiate în cel mai scurt timp posibil”, a anunţat FCSB.