Toni Petrea, out de la FCSB? Numele surpriză aflat în pole position pe lista lui Gigi Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.12.2021, 22:21
Toni Petrea, out de la FCSB? Numele surpriză aflat în pole position pe lista lui Gigi Becali

Toni Petrea nici nu a revenit bine la FCSB că deja se vorbește despre înlocuirea lui. După plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca echipei roș-albastre, principala variantă pentru Gigi Becali a fost Ilie Poenaru.

Există șanse destul de mari ca Toni Petrea să fie înlocuit în vară cu Ilie Poenaru

Finanțatorul vicecampioanei a declarat public faptul că actualul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș ar fi ideal la FCSB, prin prisma rezultatelor foarte bune obținute la Academica Clinceni până în acest sezon. Însă, Poenaru se află deja la a doua echipă pe care o pregătește în acest sezon, iar regulamentul interzice ca un tehnician să conducă trei echipe în aceeași stagiune.

Astfel că Becali a abandonat această pistă. Se pare însă că doar pentru moment. Patronul FCSB-ului ia în calcul varianta numirii lui Poenaru în locul lui Toni Petrea la finalul acestui sezon.

Întrebat despre acest subiect, Valentin Iordănescu, președintele lui Gaz Metan, a dat de înțeles că această mutare are șanse destul de mari să se materializeze.

N-ar putea să facă lucrul ăsta, pentru că ar fi a treia echipă (n.r. – antrenată în acest sezon). Din vară… Dacă toate lucrurile decurg, este decizia antrenorului, nu aș putea să vorbesc în numele lui”, a spus acesta conform Digi Sport.

Legat de acest subiect, Poenaru s-a arătat mai mult decât deschis. Antrenorul în vârstă de 45 de ani nu se teme de „capriciile” lui Gigi Becali și se bazează pe experiențele de succes avute în trecut de alți antrenori.

Nu este o problemă. Și Oli și Reghe au știut cum să comunice cu domnul Becali. Dacă ai argumente, nu cred că vor fi probleme. Am scos maximum la Clinceni. Nu am fost sunat de nimeni, dar pot să discut. Am și eu niște cerințe, o să vedem dacă ajungem la un numitor comun. Deja am o experiență destul de mare, am gestionat un vestiar greu, mai ales în acest sezon”, a spus Ilie Poenaru pe finalul sezonului trecut, pe când încă se afla la Academica Clinceni, într-o intervenție la Digi Sport.

Gigi Becali a confirmat interesul pentru Ilie Poenaru

Gigi Becali a explicat recent cum a decurs procesul de numire a noului antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu.

Au fost pe listă 3 antrenori. A mai fost şi Poenaru, dar mi-a zis Meme că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipa. Şi a mai fost încă un antrenor, nu-i mai dau numele. Şi am zis: >. Ăla pe care l-am contactat n-a răspuns şi a răspuns Petrea”, a spus finanțatorul FCSB-ului la Pro X.

Florin Tănase pleacă de la FCSB, dar cu o singură condiție. Mihai Stoica a anunțat prețul corect pentru căpitanul echipei