Toni Petrea, primele transferuri la U Cluj. Insistă pentru doi foști jucători de la FCSB

Ioan Valentin Oprea 07.06.2023, 20:35
Toni Petrea, primele transferuri la U Cluj. Insistă pentru doi foști jucători de la FCSB

Toni Petrea, noul antrenor principal de la U Cluj, insistă pentru împrumuturile lui Ianis Stoica şi Ovidiu Perianu, doi jucători pe care i-a avut sub comandă la FCSB. Chiar dacă nu a fost încă instalat oficial la timona „şepcilor roşii”, Toni Petrea face deja legea la U.

Trecut pe linie moartă în mandatul lui Ioan Ovidiu Sabău, Ianis Stoica avea şanse mici să mai rămâna la gruparea „studenţeanască”. După sosirea lui Petrea, oficialii lui U Cluj au intensificat discuţiile cu FCSB pentru a obţine o prelungire a împrumului lui Ianis Stoica.

De fiul lui Pompiliu Stoica se intesează însă încă două echipe din Superligă. Petrolul Ploieşti şi Hermannstadt încearcă să obţină semnătura tânărului atacant în vârstă de doar 20 de ani. În timp ce sibienii vor, asemenea celor de la U Cluj, să îl ia pe Stoica sub formă de împrumut pentru un sezon, „lupii galbeni” par tentaţi să îl transfere definitiv pe jucătorul FCSB-ului. În plus, pe numele lui Ianis Stoica ar fi sosit o ofertă şi din străinătate.

Petrea îl vrea cu insistenţă şi pe Perianu

Potrivit informaţiilor adunate de jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor, Toni Petrea îl doreşte insistent la Cluj şi pe Ovidiu Perianu. Mijlocaşul de 21 de ani nu a colaborat cu Toni Petrea doar în mandatul acestuia de principal la FCSB. În campionatul recent încheiat, Perianu s-a aflat sub comanda lui Petrea, la Chindia Târgovişte. După ce în prima parte a sezonului a fost împrumutat la FC Botoşani, în retur Perianu a evoluat pentru Chindia.

În afară de Ianis Stoica şi Ovidiu Perianu, şefii trupei de la poalele Feleacului au rezolvat deja trei transferuri în această perioadă de mercato. Bogdan Mitrea, Daniel Popa şi Doru Popadiuc au bătut palma cu U şi vor lupta din vară pentru accederea în playoff, noul obiectiv al „studenţilor”. Popa şi Popadiuc nu sunt deloc strâini pentru Toni Petrea. Ambii s-au aflat pe mâna tehnicianului de 48 de ani, la Chindia Târgovişte.            

Urmăriți Playsport.ro și pe