Toni Petrea, reacție sinceră după egalul cu Sepsi: „Cel mai slab joc de când am venit la FCSB” Ce cadou le promite fanilor de Sărbători

Robert Zanfir / 19.12.2021, 22:59
Toni Petrea, reacție sinceră după egalul cu Sepsi: „Cel mai slab joc de când am venit la FCSB” Ce cadou le promite fanilor de Sărbători

Toni Petrea recunoaște că FCSB a făcut cel mai slab meci de la revenirea lui la echipă. Roș-albaștrii au remizat cu Sepsi, 0-0, iar CFR Cluj de distanțează la 10 puncte în fruntea clasamentului.

FCSB a avut cea mai mare ocazie. Răzvan Oaidă a trimis în bara transversală, în remiza 0-0 cu Sepsi. Cu toate acestea, Ștefan Târnovanu a fost omul partidei. Pasul fals este recunoscut și de Toni Petrea, care acum va avea de recuperat 5 puncte față de CFR Cluj, după înjumătățirea zestrei la intrarea în play-off.

Toni Petrea, reacție sinceră după egalul cu Sepsi: „Cel mai slab joc de când am venit la FCSB”

„Cred că e cel mai slab joc de când am venit. Nu am reușit să facem pressing, știam că sunt o echipă de posesie, care încearcă să ajungă cât mai repede în fața porții.

Bine că nu am pierdut, e un punct câștigat. Urmează pauza și trebuie să ne pregătim mai bine.

Am fost forțat de împrejurări cu Târnovanu. Mă bucur pentru el, îl felicit pentru evoluția din această seară. Dar din punct de vedere tactic, jocul nu a fost așa cum ne-am dorit.

Nu tot timpul poți să faci schimbări și să aduci un plus în jocul echipei”, a declarat Toni Petrea la finalul partidei.

Ce cadou le promite fanilor

„Credeți că noi nu voiam să câștigăm, dar atât am putut. E o diferență mare, dar să vedem ce putem face din ianuarie. E sport, e fotbal, nu se știe ce se poate întâmpla.

CFR nu pierde puncte, bravo lor! Vedem ce soluții vom avea până la meciul cu CFR Cluj.

Pe Tănase îl văd aici, în vestiar. Ce cadou le-aș face fanilor? Titlul!”, a declarat și Toni Petrea.

Claudiu Keșeru: „Cât timp ești aici, te expui. Dar știam unde vin!”

„Au fost mult mai prezenți în meci. Un rezultat de egalitate bun. Fiecare are dreptul să spună ce vrea. Atât timp cât suntem aici, în momentul ăla te-ai expus.

Știam unde vin, da, de asta nici nu spun nimic.

Oare de ce am jucat așa bine până acum, apoi ceva s-a rupt. Pe data de 5 sunt la reunire. Nu știu dacă voi rămâne aici, nu știu care sunt planurile”, a declarat Keșeru la finalul meciului.

Sepsi – FCSB 0-0. ECHIPELE DE START:

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Bg. Mitrea, R. Ispas – Bărbuț, Eder Gonzales, N. Păun, M. Ștefănescu – Damașcan, Achahbar
Rezerve: Began – Tincu, Ashkovski, Fofana, Dumitrescu, Chunchukov, Luckassen, Golofca, Bojic
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Miron, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Dumiter, V. Gheorghe
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Budescu, A. Burlacu, Ov. Popescu, Oaidă, Keșeru, Musi, S. Șerban
Antrenor: Anton Petrea