Toni Petrea se teme de meciul cu FC Voluntari: „Nu menajăm pe nimeni!”

Giosanu Catinca / 13.05.2022, 15:33
Toni Petrea se teme de meciul cu FC Voluntari: „Nu menajăm pe nimeni!”

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, a susținut o conferință de presă, vineri, în care a prefațat meciul cu FC Voluntari. Tehnicianul a recunoscut că va avea o misiune dificilă, însă speră că va câștiga duelul care urmează să se desfășoare pe Arena Națională.

Toni Petrea are emoții înaintea meciului cu FC Voluntari

FC Voluntari și FCSB se vor întâlni sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 9 a play-off-ului Ligii 1. Meciul va începe de la ora 21:00 și va fi transmis în format Live text pe site-ul Playsport.ro.

Adversara de sâmbătă a lui FC Voluntari are mare nevoie de victorie, pentru a păstra șanse la titlu în ultima etapă, când se va duela cu campioana CFR Cluj.

Ne interesează rezultatul meciului cu Voluntari și apoi vom vedea pe cine ne vom baza. Mă gândesc la modul ca e totul sau nimic.

În cazul în care nu câștigăm cu Voluntari, toată munca noastră de până acum va fi degeaba. Trebuie să fim conștienți că vom avea un meci greu pe care trebuie să-l câștigăm.”, a declarat Toni Petrea, vineri, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Ce jucători vor lipsi de la meciul cu FC Voluntari

Toni Petrea nu se va putea baza sâmbătă pe doi dintre cei mai buni jucători ai săi. Valentin Crețu și Florinel Coman vor lipsi din motive bine întemeiate.

Crețu nu este refăcut și pe Coman care, cu siguranță, nu va fi în lot pentru meciul cu FC Voluntari. Să vedem săptămâna viitoare, poate reușim să-l recuperăm.

El își dorește foarte mult, își dorește să revină, să treacă peste acest moment mai puțin plăcut. Asta văd de la el, că își dorește cu adevărat, ținând cont și de momentul pe care îl traversăm.

Suntem aproape de final de sezon și aproape de a obține o performanță.”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.

Căpitanul Florin Tănase s-a accidentat și el în meciul cu CS U Craiova, iar Octavian Popescu se află la un cartonaș galben de suspendare.