Toți jucătorii sunt de vânzare la Inter Milano! Patronii chinezi vor să astupe “găurile” cu orice preț

Radu Bordei 08.08.2021, 21:05
Toți jucătorii sunt de vânzare la Inter Milano! Patronii chinezi vor să astupe “găurile” cu orice preț

Fanii lui Inter au trecut de la extaz la agonie, foarte repede. Dacă la începutul verii, nerazzurri sărbătoreau primul titlu din 2010 și întreruperea supremației lui Juventus. Echipa lui Conte a impresionat prin organizare și determinare și de aceea a cucerit titlul.

N-au trecut decât câteva luni și Interul pare o echipă în curs de dezintegrare. Problemele economice ale patronilor chinezi de la Suning amenință să transforme Inter, din campioană și candidată la titltu, într-o echipă de pluton. Antonio Conte deja a părăsit echipa, Hakimi a fost vândut deja la PSG și acum se pregătește să plece și Romelu Lukaku.

Dezintegrarea unei campioane. Toată lumea este scoasă la vânzare

Fanii milanezilor și-au dat seama că lucrurile nu merg cum trebuie din momentul în care Antonio Conte și-a anunțat plecarea. Antrenorul vroia să se bată la titlu și să meargă cât mai departe în Liga Campionilor. Iar tehnicianul italian a simțit că acest lucru nu mai este posibil cu problemele mari financiare ale clubului.

Patronii chinezi au fost loviți de criza econimică, cauzată de pandemie, așa că și Inter suferă. Conducerea promisese că doar un star va pleca, iar după cedarea lui Achraf Hakimi, suporterii sperau că lucrurile vor rămâne așa. Din păcate, pentru Inter, situația este mult mai gravă.

Romelu Lukaku este ca și transferat la Chelsea, mai lipsește doar anunțul oficial. Suporterii amenințau cu repercursiuni, în cazul cedării belgianului. Dar șefii chinezi nu vor să se oprească aici.

Care sunt restul vedetelor care ar putea pleca de la Inter, în această vară. Pe cine mai antrenează Simone Inzaghi

Fostul antrenor al lui Radu Ștefan, a lăsat Lazio pentru a antrena o echipă care să se bată la titlu. S-ar putea să descopere la Milano o situație mai grea decât la Roma. Șefii lui Inter vor să astupe toate găurile financiare, așa că iau în considerare și vânzarea altor fotbaliști. Lautaro Martinez este un alt jucător la mare căutare, iar chinezii ar putea cere în jur de 80 de milioane de euro pentru atacantul argentinian.

Proaspătul campion european, Nicolo Barella, poate fi scos și el pe tarabă. Liverpool este în căutarea unui mijlocaș central, iar internaționalul italian reprezintă o opțiune atrăgătoare. Și el ar putea scoate undeva peste 60 de milioane de euro. Nici fundașul olandez, Stefan de Vrij, nu stă liniștit la Inter. Pentru 50 de milioane de euro, De Vrij poate fi disponibil.

Un lucru este cert, se anunță vremuri negre la campioana Italiei.

Urmăriți Playsport.ro și pe