Totul pentru Bani. Care este obiectivul ascuns stabilit de șefii lui Dinamo

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.12.2021, 09:26
Totul pentru Bani. Care este obiectivul ascuns stabilit de șefii lui Dinamo

Ahmed Bani este unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai lui Dinamo. În vârstă de numai 19 ani, mijlocașul ofensiv face parte din lotul „câinilor” deja de 3 sezoane. Iar în această stagiune a bifat nu mai puțin de 16 meciuri în toate competițiile, reușind și o pasă decisivă.

El a început titular acest sezon sub comandat lui Dario Bonetti, atunci când Dinamo avea interdicție la transferuri, impusă de către FIFA. Ba chiar a și reușit să facă și câteva meciuri destul de bune în startul stagiunii, în victoriile cu FC Voluntari și Academica Clinceni.

Ahmed Bani este cerut în echipă de Mureșan și Zăvăleanu

Însă, odată cu venirea lui Mircea Rednic la Dinamo, Ahmed Bani a fost tras pe „linie moartă”. El a bifat din ce în ce mai puține minute și chiar a și fost „umilit” de fostul antrenor în meciul de pe teren propriu contra celor de la FCU Craiova.

Atunci, tânărul a fost introdus pe teren în repriza secundă și a fost schimbat după circa 20 de minute de Rednic din cauza evoluției sale nesatisfăcătoare. Acum însă, odată cu venirea lui Flavius Stoican, soarta lui Bani este pe cale să se schimbe din nou în mod pozitiv.

Asta pentru că, potrivit ProSport, internaționalul U20 al României este unul dintre preferații lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu. Astfel, cei doi i-ar fi cerut noului antrenor al echipei alb-roșii să mizeze mai mult pe serviciile sale de la reluarea campionatului.

În acest sens, Stoican chiar ar fi dat asigurări că va miza mai mult pe fotbaliștii români ai lui Dinamo. Inclusiv deci și pe Ahmed Bani. „Revitalizarea” lui Bani ar reprezenta un plus consistent pentru Dinamo, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Tânărul fotbalist a fost aproape de un transfer în vara acestui an

Pe termen scurt el ar putea pune umărul din plin la salvarea de la retrogradare a echipei. Iar pe termen lung ar putea fi obiectul unui transfer pe o sumă consistentă în următorii ani.

În acest sens, Dinamo chiar a refuzat trei oferte pentru Bani în vara acestui an, toate din Liga 1. Conform sursei citate, două dintre acestea au fost de la FC Voluntari și FCU Craiova.

Astfel, oficialii clubului din Ștefan cel Mare trebuie să facă tot posibilul pentru a face ca aceste refuzuri să merite într-o zi. Iar pentru această Bani trebuie să fie vândut pe o sumă importantă de bani în următoarele sezoane.

A apărut lista cu jucătorii trimiși de Mircea Lucescu de la Kiev la Dinamo. Unul este cotat la 1 milion de euro