Totul pentru Ianis Hagi de la Rangers! Serie A îl așteaptă pe românul care evoluează în Scoția

Bordei Radu / 02.05.2021, 13:28
Totul pentru Ianis Hagi de la Rangers! Serie A îl așteaptă pe românul care evoluează în Scoția

Totul pentru Ianis Hagi de la Rangers! Șansele ca mijlocașul român să rămână în Scoția sunt tot mai mici. Fiul Regelui este campion cu Rangers și pare destinat pentru o nouă provocare, în această vară. Românul are mulți admiratori, chiar dacă evoluțiile din ultimele meciuri nu au fost satisfăcătoare.

Totuși, grupări importante din Europa stau cu ochii pe el, iar în aceastră vară, Ianis ar putea trece într-un campionat mai bun. Hagi junior ar putea deveni cu coleg cu Radu Ștefan, în Serie A.

Totul pentru Ianis Hagi de la Rangers! Serie A îl așteaptă pe românul care evoluează în Scoția

Nu este prima dată când s-a vorbit de interesul celor de la Lazio. Trupa lui Simone Inzaghi ar fi în căutarea unui jucător de creație, după ce vara trecută a ratat transferul lui David Silva. A venit, împrumut, Andrea Pereira, de la Manchester United, dar brazilianul nu a impresionat. Iar cei de la la Lazio ar fi deciși să îi dea o șansă Prințului. Acesta ar putea fi o alternativă pentru actualul decar, Luis Alberto.

Simone Inzaghi îl așteaptă pe Ianis la Lazio

Cittaceleste enumeră și principalele argumente în favoarea aducerii mijlocașului ofensiv de la Rangers. Vârsta este un atuu important. Lazio are o echipă destul de îmbătrânită, iar romanii caută să revitalizeze lotul. La 22 de ani, internaționalul român încă mai are un potențial de creștere mare. Într-un campionat mai puternic, Ianis poate să evolueze valoric.

În plus, jurnaliștii italieni îl consideră pe fotbalist un câștigător. În lotul lui Lazio se află puțini fotbaliști care au câștigat trofee. Ianis este campion în Scoția și în România, s-a bătut și în Europa. Are deja o experiență în meciuri puternice și s-ar adapta ușor. În plus, este și polivalent. Poate juca în spatele atacantului, pe aproape orice post. Joacă mingea cu ambele picioare și poate crea faze periculoase. Oricând poate face diferența.

Prețul este un element atractiv pentru Lazio

Se știe că gruparea italiană se uită atent înainte să investească în transferuri. De aceea, un fotbalist care costă 10 milioane, cu toate calitățile lui Ianis poate să fie o lovitură. Mai ales că Hagi este un brand important, nu doar în România. Italienii consideră că ar face o afacere foarte bună, pentru o sumă relativ mică.

Și ar aduce un fotbalist cu cifre bune. Ianis a jucat 187 de meciuri până acum, în care a marcat de 44 de ori. Mijlocașul are și 35 de pase decisive, cifre bune pentru un fotbalist ofensiv. Nu degeaba și Sevilla se interesează de serviciile jucătorului celor de la Rangers