Trădare istorică în Premier League. N’Golo Kante ar putea ajunge la una dintre marile rivale ale lui Chelsea

Ștefănescu Dragoș 06.10.2022, 19:05
Trădare istorică în Premier League. N’Golo Kante ar putea ajunge la una dintre marile rivale ale lui Chelsea

N’Golo Kante este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Chelsea. Contractul francezului se apropie de final iar viitorul său pe Stamford Bridge este incert. Mai mult, Kante pare dispus să joace la una dintre rivalele istorice ale lui Chelsea.

N’Golo Kante, în centrul unei trădări istorice. Francezul ar putea ajunge la Arsenal sau Tottenham

Chelsea este pe cale să-și piardă unul dintre cei mai importanți jucători ai săi. Contractul lui N’Golo Kante (31 de ani) cu formația londoneză se termină la finalul acestui sezon. Mai exact, actualul contract al francezului este valabil până pe 30 iunie 2023. Ulterior acestei date el poate pleca liber de contract.

În acest sezon, Kante a fost măcinat de probleme medicale și a jucat puțin pentru Chelsea. Cei de la getfootballnewsfrance.com susțin că londonezii nu ar mai dori să-i prelungească contractul francezului. În aceste condiții, Kante nu exclude să semneze cu una dintre rivalele istorice ale lui Chelsea. Conform sursei citate, Arsenal și Tottenham ar putea reprezenta variante plauzibile pentru Kante. Internaționalul francez și-a exprimat deja dorința de a rămâne la Londra, oraș în care locuiește de peste 6 ani. În plus, Kante pare dispus să mai renunțe și din pretențiile financiare.

PSG este și ea interesată de ceva timp de transferul lui Kante. Parizienii ar putea profita acum de situația incertă a francezului la Chelsea. Totuși, PSG vrea să aștepte până în ianuarie, când Kante va intra în ultimele 6 luni de contract și va putea negocia cu alte cluburi.

Graham Potter, îngrijorat de situația lui Kante. ”Reprezintă un atu uriaș pentru noi”

Graham Potter a comentat și el pe marginea situației lui N’Golo Kante. Tehnicianul a subliniat importanța francezului în angrenajul lui Chelsea și speră ca acesta să se refacă cât mai rapid. În plus, Potter a admis că va fi foarte greu să-i găsească un înlocuitor lui Kante în cazul în care acesta va pleca.

Concentrarea mea este să îl ajută să se reabiliteze fizic într-o direcție bună pentru a fi disponibil pentru noi. Când se află pe teren, reprezintă un atu uriaș pentru noi. Celalalte lucruri sunt între el și club.

Nu sunt prea mulți jucători în lume precum el, așa că, cu cât revine mai rapid, cu atât mai bine pentru noi. Este un jucător de talie mondială și orice echipă care îl pierde va avea de suferit puțin.

Dar depinde și de ceilalți jucători să facă pasul în față și să găsim soluții. Dacă ne uităm la opțiunile pe care le avem, chiar dacă nu există un înlocuitor direct, observăm și alte variante. Așa că trebuie să optăm pentru cea mai potrivită”, a declarat Graham Potter, conform ”Daily Mail”.

Urmăriți Playsport.ro și pe