Trădare uriașă pentru Messi. A rămas siderat când a auzit adevărul. Pique e cel care l-a trădat la Barcelona

Moldoveanu Camelia 02.11.2021, 18:19
Trădare uriașă pentru Messi. A rămas siderat când a auzit adevărul. Pique e cel care l-a trădat la Barcelona

Barcelona a rămas fără Lionel Messi și din cauza lui Gerard Pique. Fotbalistul spaniol se pare că l-ar fi trădat pe prietenul său chiar înainte ca argentinianul să semneze cu PSG.

Pique l-a trădat pe bunul său prieten, Messi

Lionel Messi a oferit recent un interviu pentru publicația Sport în care a dezvăluit că are de gând să revină la Barcelona, însă nu în calitate de fotbalist. Directorul publicației Sport, Luis Mascaro, susține că Joan Laporta a fost influențat de Gerard Pique pentru a renunța la Messi.

Potrivit Forbes, Mascaro susține că Pique a sugerat faptul că Barcelona nu are nimic de pierdut dacă rămâne fără Messi.

Messi știe că Pique i-a spus lui Laporta că, dacă Messi ar pleca, nu se va întâmpla nimic rău”, a spus Mascaro, pentru Radioestadio Noche, citat de Forbes.

Faptul că prietenia dintre spaniol și argentinian s-a răcit s-a putut observa chiar și din ultimul interviu acordat de Messi:

Vorbesc des cu Kun Aguero, care, chiar dacă nu mi-a fost coleg, este un prieten bun. Vorbesc des și cu Busi (n.r – Sergio Busquets) și Jordi Alba”, a declarat Lionel Messi în cel mai recent interviu.

Leo Messi vrea să revină la FC Barcelona în viitor, însă nu ca fotbalist

Nici Leo Messi, nici Barcelona, nu se simt bine unul fără celălalt. Argentinianul nu s-a adaptat așa cum era așteptat, la PSG, unde încă nu a înscris în campionat. Deja au apărut voci care se îndoiesc că Messi va mai fi un jucător decisiv pentru PSG. Fosta sa echipă are și mai multe probleme. A rămas fără antrenor, după demiterea lui Ronald Koeman și este de abia pe locul 9 în clasament și titlul pare deja pierdut.

Așa că Messi și Barcelona se vor reuni, dar, cel mai probabil, după ce fotbalistul va pune punct carierei sale. Asta nu înseamnă că fostul decar de pe Camp Nou nu dorește să își mai ajute echipa

Normal că mi-ar plăcea să mă întorc. Iubesc acest club, aș vrea să fac tot posibilul să îl ajut, așa cum pot. Cred că aș putea să fiu director tehnic, să pot să contribui la ridicarea grupării. Deci cred că mă voi întoarce. Acest club trebuie să crească din nou, să redevină cel mai bun din lume. Și eu aș vrea să dau o mână de ajutor. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla și din ce postură, a declarat Messi pentru presa catalană.