Tragedia care a sfâșiat-o de durere pe Simona Halep. Familia constănțencei a fost lovită de o mare dramă

Catinca Giosanu 18.04.2022, 13:33
Tragedia care a sfâșiat-o de durere pe Simona Halep. Familia constănțencei a fost lovită de o mare dramă

Simona Halep are mari așteptări de la 2022. Sportiva din Constanța a trecut prin mai multe încercări în anul precedent și speră să revină la forma sa de altădată.

Cu toții știm cât de mult a suferit campioana noastră după accidentarea de la Roma. Însă nu asta a făcut-o să își dorească să șteargă anul 2021 din calendar, ci un episod tragic petrecut în familia ei.

Moartea care a devastat-o pe Simona Halep

Deși i-a fost extrem de greu să facă asta, Simona Halep a vorbit despre marea dramă prin care a trecut familia ei în urmă cu un an.

Jucătoarea profesionistă de tenis a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața sa. Este vorba despre mătușa ei. Sora lui Stere Halep s-a stins din viață la finalul anului trecut. Simona a fost extrem de afectată. Ea a reușit cu greu să treacă peste această încercare.

”Nu știam cum să mă descurc”

Românca a vorbit public despre moartea mătușii ei abia după retragerea de la Linz.

Ei bine… 2021 ai fost, hmmm, greu de descris! Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator! Chiar la începutul anului, inimile noastre, ale celor din familie, au fost sfâșiate de durere, deoarece am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătușa mea!

A fost o persoană puternică, specială și va rămâne mereu în inimile și în mintea noastră. A fost cel mai greu moment pentru mine și mi-a luat ceva timp să-l accept, dar am înțeles până la urmă că asta este viața și că trebuie să depășim durerea și să rămânem puternici.”, a scris sportiva de la malul mării pe contul ei de Facebook.

”Am fost epuizată emoțional”

Fiica lui Stere Halep a recunoscut, la finalul anului trecut, că i-a luat destul de mult să își găsească echilibrul. Atât de mult au afectat-o accidentările și pierderea mătușii.

Am fost epuizată emoțional o perioadă lungă și apoi am suferit mici accidentări, până a venit cea mare, accidentarea la gambă de la Roma. Nu știam cum să mă descurc pentru că nu m-am confruntat niciodată cu așa ceva înainte.

Dorința mea de a juca a fost uriașă, dar nu am putut juca câteva luni. Am lipsit de la Roland Garros, nu am putut să-mi apăr nici titlul de la Wimbledon.

Am început să am îndoieli și să mă întreb dacă aș putea să mă revin acolo unde am fost odată, dacă voi rezista din punct de vedere fizic.”, a mai spus Simona, după ce s-a retras de la Linz.

Urmăriți Playsport.ro și pe