Tragedie în fotbalul românesc! Un jucător al Ripensiei a decedat la doar 19 ani

Ștefănescu Dragoș / 18.01.2022, 09:59
Tragedie în fotbalul românesc! Un jucător al Ripensiei a decedat la doar 19 ani

În această dimineață, fotbalul din România a primit o veste cruntă. Un jucător al Ripensiei a decedat la doar 19 ani în urma unui accident rutier.

Tragedie în fotbalul românesc

Fotbalul românesc a primit în această dimineață o veste cruntă. Tânărul fotbalist cu origini sârbe Marijan Maric a decedat în urma unui accident rutier. Ripensia, clubul de care apariținea jucătorul, cât și CSC Dumbrăvița, echipa din Liga a 3-a la care era împrumutat, au confirmat moartea jucătorului.

Liga2.ro a solicitat confirmări din partea cluburilor Ripensia și CSC Dumbrăvița. Inițial, doar echipa timișoreană a confirmat. Ulterior și conducerea CSC Dumbrăvița a confirmat tragedia. Se pare că, în această dimineața, în jurul orei 6, Marijan Maric a căzut cu mașina într-un râu, pe teritoriul Serbiei. Fotbalistul se afla cu încă un prieten în mașină la momentul accidentului, iar ambii au decedat.

Marijan Maric se transferase din timpul junioratului la LPS Banatul, echipă de la care a ajuns apoi la Ripensia. Ulterior, clubul timișorean l-a împrumutat pe fundașul dreapta la CSC Dumbrăvița.

Antrenorul de la CSC Dumbrăvița, șocat de decesul lui Marijan Maric

Antrenorul echipei CSC Dumbrăvița, Cosmin Stan, a fost efectiv șocat la aflarea veștii despre decesul lui Marijan Maric.

Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur și simplu consternați. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiții, numai de fotbal nu ne arde”, a declarat Cosmin Stan.

Mesajul clubului CSC Dumbrăvița

Clubul CSC Dumbăvița a anunțat în mod oficial decesul fotbalistului, printr-un comunicat pe pagina sa de Facebook.

Încă o veste teribilă ne răscolește pur și simplu astăzi! Fundașul nostru Marijan Maric a încetat din viață azi dimineață, în urma unui tragic accident de circulație petrecut în Serbia.
În vârstă de numai 19 ani, Marijan era împrumutat la echipa noastră de la Ripensia și era considerat un fotbalist de mare perspectivă, titular de drept în flancul drept al apărării”, a transmis clubul CSC Dumbrăvița pe pagina sa de Facebook.

Clubul Ripensia, zdruncinat de moartea lui Maric

Și clubul Ripensia și-a exprimat regretele pentru decesul fotbalistului Marjin Maric, pe pagina oficială de Facebook.

Nu ne găsim cuvintele…

Marijan Marić, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație.

În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanțe!

Odihnește-te în pace, drag prieten!”, a fost mesajul clubului Ripensia pe pagina sa oficială de Facebook.