Traian Băsescu i-a transmis cele mai frumoase cuvinte Anamariei Prodan. Imaginea a devenit virală

Moldoveanu Camelia 30.06.2022, 10:39
Traian Băsescu i-a transmis cele mai frumoase cuvinte Anamariei Prodan. Imaginea a devenit virală

Traian Băsescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa impresarei Anamaria Prodan. Fostul președinte al României i-a transmis cele mai frumoase cuvinte prin intermediul unei scrisori. „Mare noroc a avut Reghe!”, concluzionează fostul om politic.

Anamaria Prodan, mesaj superb primit din partea lui Traian Băsescu

Printre fotografiile sexy postate pe Instagram, Anamaria Prodan a strecurat și o amintire deosebită. Impresara le-a arătat fanilor ce scrisoare a primit din partea lui Traian Băsescu în 2020. La acea vreme, fostul președinte al României considera că Laurențiu Reghecampf a tras „lozul câștigător” în momentul în care s-a căsătorit cu celebrul agent FIFA:

Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său.

O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne’ care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a a avut Reghe!”, i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

”Dacă mai ascultă de amantă, o să ajungă foarte rău”

Bineînțeles că Anamaria Prodan nu a trecut încă peste „subiectul Reghecampf”. Impresara a ținut să-și avertizeze soțul că o să-și încheie cariera de antrenor prematur dacă o să rămână împreună cu Corina Caciuc.

Să-l ajute dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze și filmări ce le-am tot văzut prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final.”, a spus Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Plecat de la Universitatea Craiova la data de 12 iunie, Laurențiu Reghecampf a semnat o nouă înțelegere, în Azerbaidjan, unde va câștiga un salariu triplu. Reghecampf a fost deja prezentat la Neftchi Baku, vicecampioana sezonului recent încheia.

Urmăriți Playsport.ro și pe