Transfer blestemat pentru fostul căpitan al lui Dinamo. Vestea tragică primită: „Nu se poate așa nenorocire!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 24.01.2023, 11:04
Transfer blestemat pentru fostul căpitan al lui Dinamo. Vestea tragică primită: „Nu se poate așa nenorocire!”

Alexandru Răuță, fost jucător la Dinamo, unde a fost chiar și căpitan pentru o scurtă perioadă, a primit o veste tragică, exact în momentul în care se pregătea să semneze primul său contract în afara României. Mijlocașul defensiv în vârstă de 30 de ani a zburat, după meciul Hermannstadt – FCSB, în Arabia Saudită, pentru a semna cu o echipă din liga secundă. La scurt timp, a aflat că tatăl său a încetat din viață.

Tragedie pentru fostul căpitan de la Dinamo, chiar când se pregătea de transferul carierei

La conferința de presă de la finalul partidei cu FCSB, Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, a anunțat că Alex Răuță va fi lăsat să plece. El a subliniat că a fost vorba despre o șansă, poate, unică în cariera jucătorului. Iar clubul nu a vrut să stea în calea acestei mutări.

„Mai avem nevoie de doi jucători, probabil vor veni un mijlocaș și un fundaș central. Din păcate, l-am lăsat să plece pe Alex Răuță pentru că are ofertă de la arabi, din liga a doua, pe un salariu mult mai mare. A venit la noi să îl lăsăm să plece, având și o vârstă. Chiar dacă suntem totuși puțini din cauza problemelor medicale, ne-am gândit că e șansa lui și e bine pentru el”, a spus antrenorul lui Hermannstadt.

Tatăl lui Alexandru Răuță a încetat din viață. Anunțul celor de la Hermannstadt

La scurt timp, clubul sibian a confirmat oficial despărțirea de Alexandru Răuță. Dar, din păcate, cei de la Hermannstadt au dat și o veste extrem de tristă în finalul comunicatului. Ei au anunțat că tatăl fotbalistului a decedat, chiar înainte ca acesta să semneze contractul cu noua echipă.

„Îți mulțumim pentru tot, Alexandru Răuță!

A.F.C.Hermannstadt și mijlocașul defensiv Alexandru Răuță au reziliat înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Îi mulțumim încă o dată lui Alex pentru prestațiile avute în tricoul echipei noastre și îi dorim mult succes în noua provocare a carierei, una pe care știm că și-a dorit-o foarte mult și că o merită.

Rămânem alături de Alex și prin gândurile noastre de compasiune, după ce astăzi fostul nostru fotbalist și-a pierdut tatăl…
Condoleanțe familiei îndurerate!…”, a fost mesajul transmis de clubul din Sibiu.

Mesajul emoționant transmis de mijlocașul defensiv

Se pare că, în momentul decesului tatălui său, Răuță se afla în drum spre Arabia Saudită, unde urma să efectueze vizita medicală și, ulterior, să semneze contractul. Jucătorul a confirmat că nu se mai afla în România în momentul în care a primit tragica veste.

„Te voi iubi mereu, tata. Nu se poate chiar în ziua când am plecat așa nenorocire!!!!! Nu îmi vine să cred”, a scris el pe Facebook, potrivit ziare.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe