”Transfer”-bombă pentru Șumi! E dorit de o forță a Turciei!

Radu Bordei 14.01.2021, 11:35
”Transfer”-bombă pentru Șumi! E dorit de o forță a Turciei!

”Transfer”-bombă pentru Șumi! Antrenorul nu are motive să fie supărat după despărțirea de Gaziantep. Marius Șumudică are șanse din ce în ce mai mari să continue chiar în campionatul Turciei. Românul a declarat de multe ori că ar dori să continue în Europa, mai ales în fotbalul turc, unde consideră că s-a integrat perfect.

Chiar dacă despărțirea de Gaziantep nu a fost cea pe care și-o dorise, iar imaginea lui a suferit, Șumi se pare că are viitor pe Bosfor. Chiar la una din marile echipe ale competiției.

”Transfer”-bombă pentru Șumi!

Marius Șumudică ar putea da lovitura carierei și să calce pe urmele lui Gică Hagi sau Mircea Lucescu, mentorul său. Presa din Turcia este convinsă că fostul tehnician de la Gaziantep este varianta principală de a-l înlocui pe Fatih Terim, la Galatasaray.

Fatih Terim se simte singur la Galatasaray

Cotidianul Fanatik anunță că situația la Cim Bom este una foarte tensionată. Situația lui Fatih Terim la Galatasaray este asemănătoare cu cea a lui Șumudică la Gaziantep. Antrenorul nu se mai înțelege cu conducerea clubului deloc. Legendarul Terim este adulat de fanii Cim Bom, dar asta s-ar putea să nu îl salveze.

„Mai stau doar până la vară” spune Terim. Se pregătește Șumudică?

Galatasaray s-a chinuit în Cupa Turciei, cu Malatya, pe care a eliminat-o după executarea loviturilor de pedeapsă. La finalul partidei antrenorul care a adus turcilor Cupa UEFA în 2000, cu Gică Hagi și Gică Popescu în echipă, a surprins cu declarațiile lui.

Sunt tot mai obosit și singur. Promit să rămân până la vară, când se termină contractul, a fost declarația care arată starea relației dintre președintele Mustafa Cengiz și antrenor.

„Nu va mai rezista la o altă criză, asta e clar. Doar un fir de ață îi mai unește” sunt convinși ziariștii de la Istanbul.

Iar Marius Șumudică este principalul favorit să îl înlocuiască.

Și românul este un antrenor conflictual

Președintele a anunțat o conferință de presă, dar în care, probabil, va anunța că gruparea este alături de antrenor. cu toate acestea, în culise, Cengiz ar căuta deja soluții pentru a continua fără Terim, dacă nu acum, atunci la vară. Marius Șumudică este pe listă, chiar pe primul loc. Antrenorul a arătat că are abilitatea să facă performanță cu jucători mai slab cotați. În plus, românul a demonstrat că este și un tactician bun, nu doar motivator, după ce a câștigat în fața tuturor forțelor campionatului.

Singura problemă ar fi natura conflictuală a antrenorului. Șefii lui Galatasaray se tem că antrenorul ar putea să fie la fel de conflictual și la Istanbul. Deși, pentru Șumudică, ar fi o șansă mare, să se lupte pentru trofee, într-un campionat european puternic.

Urmăriți Playsport.ro și pe