Transfer de senzație de la Rapid la FCSB. Managerul roș-albaștrilor visează la un titular din Giulești

Bădulescu Silvian / 25.12.2021, 19:20
Transfer de senzație de la Rapid la FCSB. Managerul roș-albaștrilor visează la un titular din Giulești

Mihai Stoica a declarat recent că îi place foarte mult un jucător de la Rapid București. Mai mult, acesta și l-ar dori pe el în lotul roș-albaștrilor, considerând că ar fi un mare plus pentru echipă.

Alexandru Albu, dorit la FCSB

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că un jucător legitimat în prezent la Rapid i-a atras atenția cu mai mulți ani în urmă. Alexandru Albu, fotbalist venit în această vară în Giulești, este unul dintre preferații lui MM din lotul rapidiștilor.

Acesta a fost dorit în trecut la FCSB, doar că transferul nu s-a mai realizat. Pretențiile financiare mult prea ridicate ale celor de la Concordia Chiajna au reprezentat impedimentul pentru care trecerea acestuia la echipa din Berceni nu s-a făcut. Totodată, ulterior, s-a demonstrat că aceasta este și un „rapidist pur-sânge”.

Alexandru Albu este împrumutat de Rapid București de la Concordia Chiajna, echipă cu care se află sub contract până în vara lui 2022. Venit în Giulești, acesta a disputat deja 21 de partide în tricoul echipei Rapid, timp în care a marcat de cinci ori, oferind și o pasă decisivă.

„M-am gândit la el acum câțiva ani”

Mihai Stoica a vorbit despre faptul că l-a remarcat pe Albu cu mai mulți ani în urmă, dar sumele mari cerute pentru a-și asigura serviciile lui au fost considerate exagerate.

L-am remarcat pe Albu, pe care l-am considerat mereu fundaș central, înainte de a ajunge la UTA, când era la Chiajna și chiar dacă mai juca închizător. M-am gândit la el acum câțiva ani ca soluție de fundaș central la noi, dar se cereau sume pe el, dar aș fi avut curajuș să risc. Acum mă gândesc că am făcut bine, că am înțeles că era rapidist pur-sânge și asta poate schimba multe. Am remarcat la Albu apetitul ofensiv, că a ajuns de multe ori în careul advers, că a marcat” a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Mai mult, el a vorbit și despre Nicolae Păun, fotbalistul legitimat la Sepsi OSK și despre care se știe că i-a trezit interesul lui Gigi Becali. MM a menționat că el nu a remarcat nimic la el.

Nu înțeleg de ce se vorbește despre Nicolae Păun. Eu nu am remarcat nimic la el, ca să discutăm de o poziție ultra acoperită la noi, mijlocaș defensiv. Am remarcat calități extraordinare la Edjouma, am remarcat o evoluție bună la Dulca, de la meci la meci”.