Transfer de TOP pentru Maxim! Dorit de o echipă mare, românul ar putea da lovitura!

Radu Bordei 13.01.2021, 11:55
Transfer de TOP pentru Maxim! Dorit de o echipă mare, românul ar putea da lovitura!

Transfer de TOP pentru Maxim! Plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep ar putea duce la dezintegrarea echipei. Jucătorii l-au iubit mult pe antrenor, pentru el și-au depășit limitele. Faptul că antrenorul a fost pus pe liber i-a șocat pe fotbaliști, care l-au bombardat cu mesaje.

Cel mai afectat a fost Alex Maxim. Mijlocașul român a traversat cea mai bună perioadă a carierei alături de Șumudică și a fost dezamăgit de vestea plecării antrenorului. „Sper să mai lucrez cu el, cât mai repede” a fost declarația fotbalistului, care i-a pus pe jar pe fanii turci. Totuși, Maxim s-ar putea să aibă pe masă o ofertă și mai tentantă.

Transfer de TOP pentru Maxim! O echipă mare din Turcia îl dorește pe fotbalist

La 30 de ani, Maxim s-a reinventat la Gaziantep. Jucătorul a impresionat cu evoluțiile lui și se gândește să profite cât mai mult de perioada bună pe care o traversează. Presa din Turcia anunță că există un interes real pentru serviciile românului. Și nu de la oricine, chiar de la liderul din Turcia, Besiktas.

Ziariștii de la Istanbul au dezvăluit că antrenorul Sergen Yalcin este în căutarea unui „decar cu experiență”. Iar fotbalistul lui Gaziantep este varianta perfectă. Mijlocașul naționalei României a arătat că este capabil să marcheze, dar să și creeze faze periculoase. În plus este deja familiarizat cu campionatul din Turcia, așa că nu este nevoie de o perioadă de adaptare.

În plus, contractul lui va expira anul viitor, așa că ar putea veni la un preț accesibil. Gaziantep ar putea fi tentată să încaseze cât mai repede ceva pe fotbalist, ca să nu îl piardă gratis.

Se poate face chiar în ianuarie

Besiktas ia în calcul o mișcare chiar în această iarnă. Trupa din Istanbul are probleme cu Adam Ljajic, vedeta sârbă. Acesta are probleme mari în viața personală și starea lui mentală nu îi mai permite să performeze. De aceea alb-negrii s-au trezit că au nevoie de un nou coordonator de joc.

Șefii lui Besiktas știu că Gaziantep nu va ceda ușor. Maxim este probabil cel mai important jucător al echipei, în acest moment, iar fanii nu ar aprecia plecarea lui. Dar nici situația financiară a clubului nu este bună, așa că o ofertă bună i-ar putea convinge. În plus liderul este dispus să ofere și doi fotbaliști la schimb, pe Tyler Boyd și Isimat-Mirin.

Alex Maxim a impresionat în acest sezon, are 9 goluri marcate în 16 partide în acest campionat, iar Besiktas consideră că ar fi un transfer important.

Urmăriți Playsport.ro și pe