Transfer important pentru Bozhidar Chorbadzhiyski, fostul jucător de la FCSB

Octavian Vasilescu / 25.06.2022, 21:48
Transfer important pentru Bozhidar Chorbadzhiyski, fostul jucător de la FCSB

Fundașul Bozhidar Chorbadzhiyski (26 de ani) se simte excelent după plecarea de la FCSB, club la care n-a confirmat.

Bulgarul Chorbadzhiyski a semnat cu Widzew Lodz, echipă care tocmai a promovat în primul eșalon din Polonia. De patru ori campioana Poloniei, Widzew Lodz are în palmares și o prezență în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, în 1983.

Un nou transfer pentru Bozhidar Chorbadzhiyski

Bozhidar Chorbadzhiyski a fost transferat de Widzew Lodz de la Stal Mielec și va juca la noua sa echipă până în 2024. El va fi coleg cu fostul dinamovist Mattia Montini (30 de ani).

Chorbadzhiyski a trăit o perioadă de coșmar la FCSB. Patronul Gigi Becali l-a adus în 2019 de la ȚSKA Sofia, sub formă de împrumut. A evoluat în trei meciuri în Liga 1 și într-o partidă din Cupa României, după care nu a mai intrat pe teren.

Chorbadzhiyski a fost transferat de noua sa echipă după ce a evoluat în 42 de meciuri pentru Stal Mielec, unde a înscris un gol.

Chorbadzhiyski, dezamăgit de aventura la FCSB

Bulgarul Chorbadzhiyski a acordat recent un interviu în care a spus că regretă faptul că a evoluat în România:

Am fost doar împrumut, ceea ce a înrăutățit situața. Când era totul bine, nu puteam juca deoarece FCSB trebuia să plătească celor de la TSKA Sofia pentru prezența mea. De aceea am tot `contabilizat` accidentări și suspendări. Sincer, nu am vrut să merg acolo, dar clubul a decis să profite de ofertă și asta a fost singura opțiune, din păcate. În plus, fotbalul românesc nu mi-a plăcut.

Nu am avut probleme cu banii, FCSB m-a plătit mereu la timp. Dar am auzit că dacă cineva se băga pe sub piele patronului, puteai primi penalități financiare neașteptate. Gigi Becali este un om mândru și încrezător, care vrea să dețină controlul întregului club, inclusiv al echipei. Drept urmare, străinii au dus-o rău”, a spus fundașul, conform Sport.tvp.pl.

Conform site-ului de specialitate, Bozhidar Chorbadzhiyski are o cotă de piață de 350.000 de euro. Pentru naționala Bulgariei a evoluat în nouă meciuri de-a lungul carierei.