Transfer spectaculos pentru David Miculescu! UTA a primit o ofertă de nerefuzat! Unde pleacă jucătorul dorit și de FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 16.02.2022, 10:39
Transfer spectaculos pentru David Miculescu! UTA a primit o ofertă de nerefuzat! Unde pleacă jucătorul dorit și de FCSB

David Miculescu este foarte aproape de o mutare spectaculoasă, și neașteptată în același timp, în această iarnă. Fotbalistul în vârstă de numai 20 de ani a impresionat în acest sezon la UTA Arad și a atras interesul mai multor echipe.

Printre acestea se numără FCSB, dar și câteva cluburi din Serie A, precum Sassuolo sau Bologna, precu, și spaniolii de la Deportivo Alaves. Cu toate acestea, se pare că Miculescu va ajunge în cele din urmă în MLS. Dar nu la Orlando City, așa cum se anunțase inițial. Ci la o franciză nou-înființată în liga nord-americană de fotbal.

Ofertă extrem de avantajoasă primită de UTA pentru David Miculescu din MLS

Este vorba despre FC Charlotte. Această echipă va juca primul meci din istorie în MLS pe data de 27 februarie, în deplasare cu D.C. United. Iar, până la acel moment, oficialii celei mai noi francize din această competiție vor să îi aducă antrenorului spaniol Miguel Angel Ramirez întăriri în zona ofensivă.

Și s-au orientat către David Miculescu de la UTA Arad. Potrivit celor de la Online Gambling, nord-americanii au trimis deja o ofertă oficială de 1.3 milioane de dolari, aproximativ 1.15 milioane de euro. Iar acum așteaptă un răspuns de la oficialii „Bătrânei Doamne”.

Conform sursei citate, această ofertă este de departe cea mai bună primită de arădeni pentru David Miculescu până în acest moment. Spre exemplu, Gigi Becali a anunțat inițial în mod public faptul că nu este dispus să ofere mai mult de 500.000 de euro pentru internaționalul de tineret român.

Mai mult de 500.000 nu am dat și nu dau. Ei negociază singuri. Am vorbit acum un an, de atunci nu am mai discutat nimic. E publicitatea lor, bravo lor. Dar mai mult de 500 de mii nu dau. Le dau și 10% dintr-un viitor transfer”, spunea patronul de la FCSB la finalul anului trecut în cadrul unei intervenții telefonice la Pro X.

Chiar dacă a îmbunătățit oferta, lui Becali îi va fi foarte greu să concureze cu cea făcută de americani

Ulterior, luna trecută, Becali a revenit și a explicat că este gata să urce oferta până la 600.000 de euro. Plus procente dintr-un eventual viitor transfer. De asemenea, el era dispus să îl mai lase pe Miculescu sub formă de împrumut la UTA până la finalul acestui sezon.

Sunt niște jucători pe care-i urmăresc. Așa este, m-am interesat de acest fotbalist. Miculescu nu e un jucător pe care-l vreau acum. Am zis că dau 500.000 sau chiar 600.000 de euro. Dar nu am nevoie de el acum. Dau banii acum și-l las acolo. îl iau peste un an. E o investiție. Îl iau peste un an sau doi”, a mai spus Gigi Becali, de această dată, la Digi Sport.

În acest context, este destul de clar că Gigi Becali nu poate, sau nu își dorește, să concureze cu oferta americanilor. Astfel că sunt șanse destul de mari ca transferul lui David Miculescu la FC Charlotte să se realizeze în scurt timp.