Destinație surpriză pentru Miculescu. Jucătorul dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB e la un pas de plecare

Bordei Radu 15.02.2022, 11:19
Destinație surpriză pentru Miculescu. Jucătorul dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB e la un pas de plecare

Fotbalistul celor de la UTA este dorit de Gigi Becali la FCSB. nu este un secret că finanțatorul roș-albaștrilor este un admirator al tânărului atacant arădean. De altfel, omul de afaceri a și făcut o ofertă pentru fotbalist, dar aceasta a fost refuzată.

Iar acum, latifundiarul ar putea să vadă cum preferatul lui va pleca spre alte zări. Pentru că vicecampionii nu sunt dispuși să ofere cât vrea UTA, arădenii vor să accepte o propunere dintr-o destinație surpriză.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB are bagajele făcute. Unde poate ajunge atacantul de 20 ani

UTA a primit o ofertă peste cei 1 milion de euro pe care îi solicitau. O echipă din America este interesată de serviciile lui Miculescu. Și a pus pe masă 1,5 milioane de euro. O ofertă foarte tentantă, pe care UTA este dispusă să o accepte. Orlando City este echipa care dorește să îl transfere pe jucătorul arădenilor.

Becali mai are o singură speranță: ca Miculescu să refuze plecarea peste Ocean. Tânărul fotbalist ar putea considera că un transfer în Statele Unite l-ar ține departe de ochii selecționerilor de la tineret sau de la lotul mare. Pe când o trecere la FCSB i-ar deschide larg porțile naționalei. Este adevărat, peste ocean ar câștiga mult mai mult. Iar UTA ar prefera să încaseze o sumă cât mai amre pentru fotbalistul cotrat la 700.00 de euro.

Gigi Becali, ofertă de doar 500.000 de euro pentru Miculescu

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că îl dorește pe Miculescu, dar nu oferă mai mult de 500.000 de euro. Latifundiarul se bazează pe faptul că jucătorul nu mai are decât contract pe un an cu clubul arădean, iar aceștia vor trebui să îl vândă. Becali îl vede ca un jucător de mare viitor, dar este posibil să îl piardă.

Miculescu nu e un jucător pe care eu să îl vreau acum. Atunci am dat 500 sau 600 de mii. Am zis: «Domnule, îți dau banii și îl las acolo!». Nu îl iau pe Miculescu acum. Eu cred în Miculescu, dar peste un an sau doi. Așa aș plăti, pentru un jucător de 18, 19, 20 de ani. Așa fac, da”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu ceva timp

UTA va decide ce vrea să facă, oferte vor fi. va fi undeva la un milion de euro, așa am înțeles. Au fost destule oferte, nu doar de la domnul Becali, dar asta este decizia celor de la UTA. Asta este suma, nu mai este loc de comentarii, a explicat agentul Bogdan Apostu.

Urmăriți Playsport.ro și pe