Transferul lui Alex Maxim e ca și rezolvat! Presa din Turcia anunță plecarea românului de la Gaziantep în următoarele zile

Radu Bordei 15.01.2021, 14:01
Transferul lui Alex Maxim e ca și rezolvat! Presa din Turcia anunță plecarea românului de la Gaziantep în următoarele zile

Transferul lui Alex Maxim e ca și rezolvat! Presa din Turcia anunță vestea cea mare. Mijlocașul celor de la Gaziantep este gata să dea lovitura carierei: se va bate la titlu în Turcia. Chiar o forță din Istanbul îl dorește pe jucătorul celor de la Gaziantep.

Echipa cu care Mircea Lucescu a luat titlul, Beșiktaș, este gruparea interesată de jucătorul revitalizat de Marius Șumudică.

Transferul lui Alex Maxim e ca și rezolvat

Presa de la Istanbul anunță că este o chestiune de zile până când Alex Maxim va deveni fotbalistul „vulturilor”. Aceștia caută cu disperare un coordonator cu experiență, un decar capabil să conducă jocul ofensiv. Maxim este varianta ideală, mai ales că a demonstrat chiar în Turcia, la o echipă mai mică. Saltul către una din forțele campionatului ar fi pasul următor. Maxim l-ar înlocui pe Adam Ljajic, jucător care nu s-a integrat deloc la „vulturi”.

Cum contractul jucătorului expiră în 2022, aceasta poate fi marea șansă a mijlocașului de 30 ani să joace la un nivel de top. Cu Besiktas, Maxim poate avea șansa să apară chiar în Liga Campionilor. „Vulturii” ar fi luat deja contactul cu reprezentanții fotbalistului și acesta și-ar fi dat acordul pentru transfer. Ziariștii de pe Bosfor urmăresc acum negocierile dintre cele două cluburi. Cei de la Gaziantep nu ar dori să lase să plece cel mai bun fotbalist îna ceastă iarnă, dar nici nu își pot permite să nu încaseze o sumă frumoasă pentru fotbalist. Este posibil ca cele două cluburi să se înțeleagă pentru un transfer în vară. Mai ales că Gaziantep poate, totuși, prinde un loc de cupă europeană.

Nu mai vrea să stea fără Șumudică

Fotbalistul s-a declarat șocat de decizia conducerii de a se despărți de Marius Șumudică. În ciuda declarațiilor belicoase ale antrenorului la adresa președintelui, acesta era foarte popular printre jucătorii echipei. Mai ales în cazul mijlocașului român, care traversează cea mai bună perioadă a carierei de când a fost antrenat de Șumudică. Fotbalistul adus de la Mainz a devenit vedeta celor de la Gaziantep, iar în sezonul acesta marchează și crează goluri pe bandă rulantă.

De aceea nu a surprins pe nimeni declarația fotbalistului de după aflarea veștii că Șumi nu îi va mai fi antrenor. Românul a lăsat de înțeles că va părăsi gruparea, mai ales că maia re un an jumătate contract. Dacă cei de la Gaziantep nu vor dori să îl transfere, Maxim poate pelca gratis în această iarnă.

Urmăriți Playsport.ro și pe