Transferul lui David Lazar la Craiova a intrat în impas. Fotbalistul are pe masă mai multe oferte. “Își dorește să facă pasul spre o echipă mai bună”

Moldoveanu Camelia / 06.05.2021, 10:51
Transferul lui David Lazar la Craiova a intrat în impas. Fotbalistul are pe masă mai multe oferte. “Își dorește să facă pasul spre o echipă mai bună”

David Lazăr își dorește să facă pasul către o echipă mai bună. Transferul la Craiova pare să nu mai fie pe placul lui și nici placul lui Bogdan Mara. Ce oferte mai are portarul Astrei și când s-ar putea produce transferul.

Transferul lui David Lazar la Craiova a intrat în impas

David Lazăr portar Astra transfer
David Lazăr s-ar putea să ajungă în străinătate

Se pare că David Lazăr n-o să mai ajungă la Universitatea Craiova, sau cel puțin internaționalul român nu s-a hotărât încă la ce echipă o să joace sezonul următor. Transferul celui mai bun portar din Liga 1 în actualul sezon, era anunțat săptămâna trecută de presa din România. S-a scris chiar și că Mihai Rotaru ar fi achitat suma necesară pentru ca jucătorul să plece de la Astra, însă Bogdan Mara a anunțat că nu s-a luat încă o decizie.

Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei din Giurgiu, a făcut câteva declarații după ce echipa a pierdut în fața UTA cu 1-2. Acesta a vorbit și despre situația portarului și unde ar putea ajunge din vară.

Vom vedea. Există anumite discuţii pentru el şi anumite oferte, dar mai sunt trei meciuri, patru cu Cupa. Vom vedea ce vom face din vară. Important e să terminăm acest sezon bine şi din vară cu siguranţă vom face mult mai multe şi vom restructura echipa.

El are contract, dar e clar că dacă e o echipă bună pentru el şi o ofertă bună pentru club, el îşi doreşte normal să facă un pas la o echipă mai bună, dacă va mai exista această ofertă. Au existat discuţii cu Craiova, dar sunt şi alte echipe interesate. (Din ţară?) Din străinătate mai mult, oferte concrete. Dar după ce se termină campionatul o să vedem şi acest lucru”, a spus oficialul de la Giurgiu, potrivit telekomsport.ro

Astra Giurgiu trece printr-o perioadă dificilă. N-au mai avut o victorie de patru etape

David Lazăr are toate motivele să-și dorească să plece de la Astra. Echipa jucătorului care valorează 1 milion de euro, nu a mai câștigat de patru meciuri. El mai mare contract până în 2022 și își dorește să plece la o altă echipă. Rămâne de văzut unde o să ajungă.

Bogdan Mara crede că meciul cu Chindia a fost unul bun, însă adversarii au reușit să câștige. Echipa este îngrijorată de situația actuală.

Bineînţeles că suntem îngrijoraţi, e o perioadă destul de grea şi dificilă pentru noi. Din păcate, nu reuşim să câştigăm de patru etape. Chiar lucrurile nu merg deloc. Ne temem pentru că vedem că nu reuşim. Chiar dacă azi am avut un meci bun, cu Chindia la fel am avut un meci bun şi nu am reuşit să câştigăm… astăzi cred că măcar egalul era rezultatul cel mai echitabil, dacă nu o victorie a noastră. Dar din păcate asta se întâmplă.

Trebuie să revenim puţin din punct de vedere mental, pentru că aici cred că există o problemă, să câştigăm un meci şi să ne revenim şi din punct de vedere al încrederii. E clar că suntem îngrijoraţi şi ne dorim să reuşim meciul viitor o victorie, ca să ieşim puţin din această zonă”, a spus Bogdan Mara.