Transferul lui Erling Haaland la Manchester City bagă frica în adversari: „Sigur nu vor fi mai slabi!” Mesajul lui Jurgen Klopp

Robert Zanfir / 09.05.2022, 23:58
Transferul lui Erling Haaland la Manchester City bagă frica în adversari: „Sigur nu vor fi mai slabi!” Mesajul lui Jurgen Klopp

Jurgen Klopp (54 de ani) a comentat așteptatul transfer al lui Erling Haaland (21 de ani) de la Borussia Dortmund la Manchester City. Atacantul a făcut deja vizita medicală și va semna un contract pe cinci ani cu echipa lui Pep Guardiola.

Manchester City i-a dat o primă lovitură lui Liverpool. Cele două se bat pentru titlu în Premier League, iar transferul lui Haaland pe Etihad Stadium poate fi o lovitură de moral pentru „cetățeni”.

Mesajul lui Jurgen Klopp după transferul lui Haaland la Manchester City

Erling Haaland a făcut vizita medicală sub supravegherea medicilor lui City, care s-au deplasat în Belgia pentru a-l „căuta” pe gigantul norvegian. Presa europeană anunță că atacantul va semna un contract pe 5 sezoane, în care va avea un salariu comparabil cu cel al lui Kevin De Bruyne, de aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon.

„Avem atâtea posibilități să câștigăm meciuri de fotbal și trebuie să găsim cele mai bune soluții. O să jucăm cu Manchester City de câteva ori și sezonul viitor, dar nu trebuie să ne gândim la ei, trebuie să ne gândim la noi.

Cu siguranță dacă Haaland ajunge la ei nu vor fi mai slabi, ba din contră. Hai să o spun așa, acest transfer o să aducă un alt nivel pentru ei”, a declarat Jurgen Klopp, conform SkySports.

Ca să își asigure semnătura lui Haaland, City va achita clauza jucătorului, de 75 de milioane de euro.

Barcelona i-a spus „NU” lui Haaland

Real Madrid și Barcelona au concurat în culise pentru semnătura lui Haaland. În ultima perioadă, echipa lui Xavi păreau a fi cea mai probabilă destinație pentru atacantul norvegian. Surprinzător, Joan Laporta a anunțat că Baca nu poate să-l transfere pe Haaland din cauza sumei uriașe ce ar implica această mutare.

„Haaland? Nu, e prea scump”, a spus Joan Laporta, citat de Marca.

150 de milioane de euro este cota pe transfermarkt a lui Erling Haaland. Atacantul a reușit 21 de goluri și 7 pase decisive în cele 23 de meciuri jucate în Bundesliga, în acest sezon. Norvegianul are și trei reușite în Liga Campionilor, plus patru goluri în doupă partide din Cupa Germaniei.