Bayern Munchen vrea să-i aplice o lovitură colosală lui Liverpool! Negocierile cu Sadio Mane, confirmate deja în Germania

Robert Zanfir / 09.05.2022, 20:46
Bayern Munchen vrea să-i aplice o lovitură colosală lui Liverpool! Negocierile cu Sadio Mane, confirmate deja în Germania

Finalista Ligii Campionilor și-ar putea pierde unul dintre oamenii de bază. Sadio Mane (30 de ani) este dorit de Bayern Munchen, iar nemții ar fi luat deja legătura cu agentul atacantului.

Jurgen Klopp are parte de un nou sezon de vis la cârma lui Liverpool. „Cormoranii” sunt calificați în finala Ligii Campionilor, unde sunt considerați favoriți în fața celor de la Real Madrid. Mai mult, „The Reds” sunt implicați într-un final incendiar de campionat. Se bat cu Manchester City pentru al doilea titlu din ultimii trei ani.

Bayern Munchen îl vrea pe Sadio Mane

Totuși, nu toate sunt roz pe Anfield Road. Sadio Mane ar putea părăsi echipa, spre dezamăgirea fanilor. Senegalezul va intra în ultimul an de contract, iar negocierile nu ar fi de partea clubului.

Mai mult, jucătorul ar fi nemulțumit de salariul pe care îl are pe Anfield. Chiar dacă a dovedit în mai multe rânduri că nu este genul de jucător care să prețuiască banii, diferența mare dintre veniturile lui Mane și ale celorlalte vedete ale echipei l-ar fi determinat pe senegalez să se gândească și la altă destinație.

Liverpool Echo anunță că Bayern ar fi intrat deja pe fir. Directorul sportiv al nemților, Hasan Salihamidzic, ar fi purtat deja discuții cu agentul jucătorului. Potrivit reporterului Sky Sports Germania, Florian Plettenberg, germanii ar încerca semnarea unui acord încă din această vară.

Liverpool ar putea rămâne fără Sadio Mane, care este dorit insistent de Bayern Munchen. Real Madrid și Barcelona ar fi alte două mari echipe aflate pe urmele senegalezului

Sadio Mane, de la Liverpool în Spania. E disputat de Real Madrid și Barcelona

Presa din Spania dezvăluie într-un material publicat recent că Sadio Mane ar putea fi protagonist în transferul anului, iar cele două formații care pot intra în cursa pentru senegalez sunt Real Madrid și Barcelona.

Granzii din La Liga au fost impresionați de performanța jucătorului în Cupa Africii și ar încerca să îl ademenească în Spania.

Este cea mai bună zi din viaţa mea. Și cel mai important trofeu din viaţa mea. Am câştigat Liga Campionilor şi alte trofee. Dar acesta este cel mai important pentru mine,
Mane după câștigarea Cupei Africii.

80.000.000 de euro e cota de piață a lui Sadio Mane, conform Transfermarkt.